Изпълнителният директор на Левски Павел Колев е пред напускане на

...
Изпълнителният директор на Левски Павел Колев е пред напускане на
Коментари Харесай

Павел Колев пред напускане на Левски: Исках, но за 20 дни толкова

 Спас Русев трансферира Левски на Бижутера?
Изпълнителният шеф на Левски Павел Колев е пред овакантяване на поста след единствено 22 дни работа при " сините ", оповестява " Топспорт ". Причината е следващият непредвиден поврат с ръководството на клуба.

Акциите ще получи Христо Йовов, а не считаният за сигурен притежател Васил Божков. Все още не е ясно за какво се стигна до внезапната смяна, само че тя сигурно ще донесе до следващи разтърсвания на " Герена ".

Първото ще е напускането на Павел Колев. Неизвестен човек е написал на някогашния началник в БФС в обществените мрежи: " Гавра да се случи с обичания ни клуб ".



Отговорът на Колев е следният: " Не зависи от мен... Това, което зависи от мен, е личната ми орис. Исках доста, само че за жалост не съумях доста да оказа помощ на " Левски ". За 20 дни толкоз... ".

Новината сигурно ще се отрази отрицателно на тима, както и на клуба, най-много във финансов естество. Все още не е ясно от кое място ще идва главното спонсориране на Левски, с изключение на от подписаните контракти с компании.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР