Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов заяви, че клубът няма

...
Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов заяви, че клубът няма
Коментари Харесай

Шеф на Левски: Най-вероятно ще привлечем само един-двама играчи

 Левски се върна на третото място след здрав пердах над Берое (видео)  Ас на Левски: Ще спечелим Купата
Изпълнителният шеф на Левски Красимир Иванов съобщи, че клубът няма да прави огромна селекция през лятото.

" Надявам се да не бъде като тази през зимата. Искаме през лятото да повишим качеството в състава. Най-вероятно ще притеглим единствено един-двама играчи ", сподели Иванов пред Българска национална телевизия.

Той уточни, че се надява скоро клубът да завърши диалозите с Роман Прохазка и Васил Панайотов, чиито контракти изтичат. Желанието на сините е да ги задържат.

" Дали ще има продадени? Постъпили писмени предложения към този момент няма. Водили сме диалози за някои играчи, към които има интерес, само че няма нищо черно на бяло ", сподели шефът.

Иначе управлението на Левски ще отвори детски парк на 4 май, петък, преди мача с Ботев Пловдив. Тогава ще бъде маркирана 75-годишнината от рождението на легендата на сините и българския футбол Георги Аспарухов (04.15.1943 година - 30.06.1971 г.).

" Левскари, трескавата подготовка към честванията на 75-годишнината от рождението на Георги Аспарухов продължава с цялостна мощ. Остават броени дни, а изненадите ще са подобаващи и за дребни, и за огромни. Доведете децата си, с цел да им разкажем дружно за Гунди и неговото великолепие!



Елате, с цел да сме дружно и да отдадем заслуженото на незабравимата деветка. За най-малките сме подготвили " Виваком детски фън парк ", който ще ви чака след 14:00 часа на Терена ", а налична за малчуганите ще е и особено приспособена за тях книга " Като Гунди " и още много… Ела на Терена " на 4 май и доведи дете. Нека почетем Гунди дружно! ", оповестиха от клуба.



На 3 май от 18:30 часа в City Stage в НДК пък ще бъде показана книгата " Като Гунди “. Днес управлението на сините ще даде конференция, на която ще обясни детайлности към отбелязването на годишнината на Аспарухов. На 19 август на националния стадион ще се състои другарска среща с Бока Хуниорс за трофея " Георги Аспарухов ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР