Изпълнителният -директор на Левски - Красимир Иванов сподели, че до

...
Изпълнителният -директор на Левски - Красимир Иванов сподели, че до
Коментари Харесай

Левски продължава с трансферите, още двама нови на Герена през следващата седмица

Изпълнителният -директор на Левски - Красимир Иванов показа, че до края на трансферния прозорец, " сините " ще се опитат да привлекат още двама нови футболисти. Единият от тях сигурно е сърбинът Ален Стеванович, с който сега се водят договаряния, само че към момента няма нищо съответно.

Иванов добави, че нарочените за преследване африканци - Бабатунде, Сукуна и Нар към този миг са част от столичани, само че до края на трансферния интервал ще се опита да бъдат продадени.

 Левски подписа с Холмар Ейолфсон
Левски удостовери ТОПСПОРТ: Подписа с исландски национал

Договорът на играча е за 4 години

Шефът е сдържан оптимист за идното дерби с Лудогорец, надявайки се на цялостни трибуни и малко шанс, с цел да бъде надвит българският първенец.

" Очевидно с привличането на господин Делио Роси дадохме сериозна поръчка да се развиваме и да крачим самоуверено напред. Новите попълнения са свързани с част от тези старания и укрепване на тима в позиции, които бяха желани от старши-треньора. Прозорецът е отворен до 6-и, в случай че нещата се развият добре за нас, през другата седмица може да имаме и нови попълнения ".

" В момента водим договаряния с Ален Стеванович. Нещата са на подобен стадий, че към този миг не мога да ви кажа нищо по-конкретно. Ще се опитаме да затворим този трансфер най-късно до 2-ри на обяд ".

 Ален Стеванович дойде за договаряния с Левски
Сърбин дойде в София за заключителни договаряния с Левски

Сърбинът е покрай контракт със " сините "

" Искрено се надявам, че през тази акция ще изградим боеспособен тим за европейските клубни шампионати. За момента Бабатунде, Нар и Сукуна остават част от Левски. Аз не укривам, че към тях имаше интерес както от България, по този начин и от чужбина. Към днешна дата са част от клуба и упражняват тима. Както споделих трансферният прозорец е до 6-и по този начин,че дотогава може да се случи всичко ".

" Аз не мога да бъда доста самоуверен и да кажа, че мачът с Лудогорец ще бъде някакъв тест за нашето развиване. Надявам се Левски да покаже един прекрасен футбол и да има доста последователи по трибуните. Дано имаме и малко шанс, с цел да излезем спечелили в този дуел ".

 Левски подписа с Антони Белмонт
Официално: Левски се укрепи с следващ нов футболист

Контрактът е за три години
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР