Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов още веднъж с прискърбие

...
Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов още веднъж с прискърбие
Коментари Харесай

Красимир Иванов: Първото послание към Панов бе от фен на ЦСКА, това е показателно

Изпълнителният шеф на Левски Красимир Иванов още един път с огорчение показа какъв брой голяма е загубата на именития Павел Панов за клуба, за футбола и за света.

"Сини " митове през сълзи за индивида с основно "Ч " - Павел Панов

Той разкри, че в тетрадката за мемоари, която беше оставена до фотографията на великия състезател на "сините " при поклонението през днешния ден, първото обръщение е било от почитател на ЦСКА.

"За мен Панов е част от загатна за сантименталния футбол. Нещата, които татко ми ми е разказвал, наред с имената на Гунди, Котков, Якимов, Дерменджиев. В неговото име виждам човек, който е от поколението футболисти и от метода, по който е живял за всички ни е образец ", запонча Красимир Иванов.

Отдадоха респект на легендата Павел Панов на "Герена "

"Това, което ми направи най-силно усещане в този момент на поклонението, бе, че в тетрадката със мемоари бървият спомен е обръщение от почитател на ЦСКА. Самото обръщение, по метода, по който е написано, е доста индикативно какъв човек е Панов и на кого какви усещания я направил ", добави той.

Погребението на именития състезател на “сините” ще се състои на 21 февруари, сряда, от 11:00 часа на Централните софийски гробища. Поклонението ще стартира половин час по-рано.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР