Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов обяви, че "сините" тази

...
Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов обяви, че "сините" тази
Коментари Харесай

Шеф на Левски: Ще гоним дубъл!

Изпълнителният шеф на Левски Красимир Иванов разгласи, че "сините " тази година ще се целят в дубъл - спечелването на купата и купата на България. Иванов добави още пред "Диема Спорт “, че клубът няма разноски за Делио Роси, а единствено вложения. Той показа, че управата е дала заем на доверие на треньора.

„ Искахме да намерим човек, който да има предпочитание да работи, тъй като търсим смяна в тима. Бяхме впечатлени от желанието на Делио Роси да работи с клуба. Бих споделил, че отношението му към детайла/ да посети стадиона, да се запознае с Левски изигра значима роля в договарянията “, съобщи Иванов.

„ Ще има културно предизвикателство пред Роси. Тук идва и моята роля – той да получи поддръжка на всяко равнище, с цел да може да реализира концепциите, които има за развиването на тима “, добави шефът на Левски.

„ Важното е, че намерихме задоволително пресечни точки с него. Смятам, че разноските за Делио Роси са оправдани. За нас това не е разход, а инвестиция, само че никога не е рискова инвестиция. От страна на управлението той е получил заем на доверие. Предполагам, че почитателите желаят бързи резултата, макар че самият Роси сподели, че не може да се чака незабавен напредък “, призна Красимир Иванов.

„ Нашата цел е да се борим за купата и Купата на България. Не сме се отказали от тези цели и се стремим към тях и през този сезон. За по-големи цели не сме говорили. Има провокации, само че ние ги обичаме. Радвам се, че има мощна конкуренция. В ползите на спорта е да имаме мощно състезание “, разгласи изпълнителният шеф на Левски.

„ Със притежателя Спас Русев сме създали проекти за съществуването на уместно финансиране. Разходите за прехвърлянията бяха планувани в бюджета. Задълженията на Левски се ръководят. Не търсим внезапното им понижаване. Внимателни сме да не позволяваме нови неточности, само че и влагаме в клуба. В краткосрочните ни цели не влиза завършването на козирката. Не сме го въвели като цел до края на годината. Полагаме старания през зимния сезон да съхраним положението на бранша “, изясни Иванов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР