Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов направи отчет за парите

...
Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов направи отчет за парите
Коментари Харесай

Шеф в Левски: Изминалата финансова година е най-успешната за нас

Изпълнителният шеф на Левски Красимир Иванов направи доклад за парите в "синия " клуб. Той съобщи, че миналата финансова година е най-успешната за клуба в последните 10 години.

“Ще оповестя нещо, което ще зарадва доста българи и в същото време ще разочарова много от тях. Разбира се, зарадвани ще бъдат многочислените ни почитатели, а натъжени - тези, които поддържат един различен отбор”, стартира Красимир Иванов.

„ Истината е, че миналата финансова година е най-успешната за Левски в последните 10 години. Сега приключихме единствено с половин милион лв. загуба. За съпоставяне – през предходната година бяхме на загуба над един милион.И още едно съпоставяне - ЦСКА, който е клуб на две години, регистрира минус 10 милиона лв.. Няма да изпадам допълнително детайлности и да ви изтъквам сухите обстоятелства. Но разполагате с документи, които потвърждават казаното от мен. Искам да успокоя последователите ни, че Левски е в устойчиво финансово положение. Задълженията ни фрапантно са намалели”, добави изпълнителният шеф на „ сините”.

„ Моята огромна фантазия беше, казано на футболен език, резултатът да бъде 0:0. Т.е. - да сме на нулата от финансова позиция. Дали това е осъществима цел? Да, само че сме подвластни от доста неща. Имам поради присъединяване ни в евротурнирите - колкото по-напред продължим, толкоз по-добре за нас. Появата на нови спонсори също ще ни помогне. Очакваме усъвършенстване и в други значими съставни елементи – продажбата на билети и абонаментни карти, както и на фенски продукти. Както и, несъмнено, изходящи прехвърляния. Но последното не ни е фикс концепция. Напротив - Левски няма да продава футболисти, тъй като желаеме да запазим ядрото на тима поради идното ни присъединяване в европейските клубни шампионати. Така че ето ви още един отговор на една друга нечиста сделка - че ще трансферираме в чужбина някой от главните ни играчи като Обертан и Гомес, да вземем за пример.

Нещо повече - чакаме да притеглим още двама футболисти, с цел да осъществим желанието на нашия треньор Делио Роси. От позиция на заплатите в клуба. Смея да настоявам, че играчите са добре задоволени въз основата на стандарта в България, а и на клуб като Левски. Сега не ни остава нищо друго, с изключение на да стискаме палци и да тръгнем мощно в Европа. Това може да се случи освен с помощта на треньора и тима, само че и на публиката. А аз не се колебая, че правилните ни почитатели ще бъдат на стадиона и ще ни поддържат. Така, както постоянно са го правили”, сподели Красимир Иванов пред "Блиц ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР