Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов коментира суровото наказание от

...
Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов коментира суровото наказание от
Коментари Харесай

Красимир Иванов с коментар за санкцията на УЕФА към Левски

Изпълнителният шеф на Левски Красимир Иванов разяснява суровото наказване от УЕФА към " сините " да изиграят идващите си два мача от евротурнирите пред закрити врата. Към това бе добавена и глоба от 30 хиляди евро.

Иванов е на мнение, че глобата ще лиши клуба от най-малко 100 хиляди евро от неосъществени доходи от продажбата на билети и други такива.

" Ако би трябвало да сложим някаква сума върху това, директният финансов резултат от самата санкция и провеждането на два мача пред закрити врата е най-малко 100 хиляди евро, само че несъмнено има и още пропуснати изгоди, които ще надвишат още тази сума. След първия мач във Вадуц приказвах с НКП, тогава наказването беше 10 хиляди евро и предизвестие от един мач при закрити врата. Там деянията бяха много по-ограничени, само че изводът е, че очевидно не е чуто това ", стартира Иванов.

" Прекалено елементарно опрощение звучи, че е нападнат Делио Роси и човек да прави, каквото си желае, щом е неудовлетворен. Как ще ни санкционират за расистко държание, откакто са желали да нападат треньора? Трудно намирам думи какво да кажа по тематиката, всички гледаме футбол и знаем какво се случва на Запад. Но очевидно има част от хората, които идват на стадиона и го считат за занимателно да вършат такива неща. Видяхте, че и в Търново хвърляха факли по терена ", приключи изпълнителният шеф на " сините " в ефира " Дарик ".
Първа лига 6 кръг, събота 25 август  Етър 1:2краен резулат  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР