Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов бе единственият шеф на

...
Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов бе единственият шеф на
Коментари Харесай

Шеф в Левски: Работим по селекцията, напрежението е върху футболистите

Изпълнителният шеф на Левски Красимир Иванов бе единственият началник на " сините ", който участва на Коледното празненство на Тръст " Синя България ". Първоначално нямаше никой и от играчите, само че Иванов незабавно привика Васил Панайотов.

" Годината не беше от най-лесните. Имаше доста промени и новости. За страдание те не бяха придружени от триумфите, които почитателите желаят.

Поглеждайки обратно, това е една година на промени и компликации. В идната се надяваме да забележим повече качество от страна на тима, повече победи и наслади за последователите.

Победата за нас над Дунав е наложителна, тъй че напрежението е върху играчите. Надявам се да повторим триумфа от преди няколко седмици в Русе. Не мога да кажа, че равенството със Славия не ме тормози, тъй като не това е резултатът, който желаеме да забележим. Малко от почитателите са останали удовлетворени от играта на тима.

Процесът към прехвърлянията е непрекъснат. Търсим играчи, които биха ни помогнали да вдигнем равнището на тима. Ако намерим такива футболисти, те ще бъдат привлечени. В момента се работи по селекцията ", съобщи Иванов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР