Изпълнителният директор на Левски - Иво Ивков, сподели впечатленията си

...
Изпълнителният директор на Левски - Иво Ивков, сподели впечатленията си
Коментари Харесай

Ивков: Министър Василев каза, че иска спортът да се превърне в държавна политика

Изпълнителният шеф на Левски - Иво Ивков, показа усещанията си незабавно след срещата, извършена от него, Наско Сираков и Мъри Стоилов с министъра на спорта Радостин Василев. Ивков показа, че клубът не е отправил съответни претенции, като чака да се построи проект за рационални инвстиции в спортната инфраструктура за бъдеще.

Той добави, че Василев е изтъкнал желанието си да направи спорта държавна политика.

„ Познавам министър Василев от доста време и виждам, че той има голямо предпочитание, с цел да раздвижи нещата в българския спорт. Искаме страната да подкрепи Левски като майка, а не като мащеха. Важно е по какъв начин ще протекат връзките сред двете страни за бъдеще.

"Искаме промени в закона във връзка с данъчните ставки за клубовете, с цел да не бъдат третирани те наедно с други предприятия, които бълват продукция. Чух Василев да споделя, че той желае да направи спорта държавна политика. Не сме желали помощ. Дадохме цялостна информация за клуба и какви са ни потребностите и опциите. Запознахме го с концепцията ни и имам вяра, че той ще направи своя преценка по какъв начин да помогне на клубовете “.

"Не сме правили претенции, знаем, че Левски би трябвало да се оправя самичък. Нямаше да е вярно на първа среща да желаеме нещо съответно. Конкретна помощ е страната да направи вложения в инфраструктурата. Необходими са промени в разнообразни закони, само че това беше кардинален диалог, опознавателна среща в навечерието на Коледа “.

„ Вярвам, че не страстите би трябвало да ни водят, а това което се вижда. Няма да лаская, само че няма и да се колебая. Подхождам с доверие, както постоянно върша. Бъдещето ще покаже дали то е целесъобразно. Очаквам рационална инвестиция от страната, без да с ощетява никого ", приключи юристът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР