Изпълнителният директор на Левски - Иво Ивков, сподели подробности относно

...
Изпълнителният директор на Левски - Иво Ивков, сподели подробности относно
Коментари Харесай

Наско Сираков ще даде акциите при едно условие

Изпълнителният шеф на Левски - Иво Ивков, показа детайлности по отношение на срещата сред управлението на " сините " и представители на последователите на клуба.

" Това е една два пъти отлагана среща, с цел да стане както би трябвало. Бяха показани съвсем всички организации. Получи се една прелестна среща. Точка първа и съвсем единствена, в действителност, бе планът " Левски на левскарите " - основаване на съдружие, което в даден миг да придобие мажоритарния пакет от акциите на клуба. ТОва е дълъг път, следва в доста по-широк мащаб всички левскари да изкажат отзиви. Това е по искане на основателите. Учудващо, безусловно всички бяха единни " за " този план. Предстои доста работа, основаване на работна група, клубът ще бъде хазаин, а работата ще се прави от основателите ", съобщи Ивков.

" Аз няма да трансферирам никакви акции. Г-н Сираков съобщи ясното си желание, че това е негова фантазия. Единственото му изискване е той да бъде уверен, че това в действителност е широкообхватно и ще бъде на всички левскари от страната. Той съобщи кардиналната си поддръжка. Даваме зелена светлина за този план, детайлите следва да бъдат разисквани. "

" Предстои съставяне на работната група, която да се занимае с детайлите - период, членски импорт, метод на организация, метод на самите събрания. Очакваме най-малко 20 хиляди да проявят интерес. "

" Това би дало опция за един изчистен Левски от всевъзможни зависимости, компликации от финансово естество. Това би дало опция бъдещото управление да върви по-изправено от мен в този момент. То ще бъде определено по либерален метод, с явен мандат и ще може да съставлява Левски със самочувствие. "

" Юридическата част не е сложна. Този план е неповторим по рода си, най-малко за България. Ще има доста подводни камъни, доста въпроси за изчистване, доста елементи. Това са моите опасения, които споделих. Трябва да се работи доста професионално. Клубът няма потенциал да реализира самичък този план и ще даде своя дом на работната група. Клубът ще бъде самобитен мост и посредник при демонстрация на спорове. Важното е, че през днешния ден се събрахме с съвсем всички огромни организации, в това число хора от Варна, Търново, Пловдив, Бяла Слатина. Според мен това е първата такава среща. Дневният ред бе напълно заложен от представителите на последователите ", добави шефът на " сините ".

" След като има обяснен план с всички параметри, той ще бъде оповестен за всенародна полемика. Няма да се случи бързо, би могло да стане до лятото. "

" Концепцията бе в недопечен тип, задоволително е, че нямаше разлики. Ще проучим задграничния опит, само че моделът си е наш. "

" Не е въпросът кой ще бъде президент, изпълнителен шеф. Важно е дали това ще се реализира. Тогава ще бъдат определени най-достойните. Като не оправдаят доверието - ще бъдат определени други. Левскарите ще търпят управлението, което сами са си избрали. Всеки рекламодател и сътрудник, когато види какъв необикновен инструмент е тази марка, ще се стреми към клуба ", приключи Ивков.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР