Изпълнителният директор на Левски Иво Ивков говори на летище София

...
Изпълнителният директор на Левски Иво Ивков говори на летище София
Коментари Харесай

Ивков за Левски: С това плащане какво е спасено? Нищо!

Изпълнителният шеф на Левски Иво Ивков приказва на летище " София " преди заминаването си за Дубай, където ще се причисли към лагера на " сините ". 

" Ние сме в мониторингов интервал и това заплащане е поради присъединяване в европейските шампионати, и трябваше да откри, че има процедура. За да се сдобием с уверение от Национална агенция за приходите. Беше значимо, комплицирано е за пояснение. На финалната права сме да погасим огромна част от отговорностите, вероятно. И другите да бъдат разсрочени за обозрим период. Никога не ме си правили илюзиите, че Левски ще мине метър и няма ги погасим. Тежко е наследството, това е ситуацията. С това заплащане какво е избавено? Нищо не е избавено. Това са поредност от правни и на практика дейности, и договаряния. И беше значимо тази сума да я внесем.

Това е процедура по лицензионен мониторинг и защото сме изчистили всичко от рубрика отговорности, за разлика от предходната година, остават само връзките с нашите данъчни управляващи и сме в усилени договаряния да се снабдим със съответните документи, с цел да може УЕФА проверявайки ни да я наясно с цялата обстановка. Там всичко е кристално, заявили сме всичко, това не е кандидатстване за лиценз, това е процедура, в която ние обясняваме какви са забавянията, в какъв период ще се платят. Беше значимо това в този момент да го представим пред комисията, която следи за финансовия феърплей и да не понесем наказания ", съобщи Ивков.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР