Изпълнителният директор на Левски Иво Ивков даде специален брифинг без

...
Изпълнителният директор на Левски Иво Ивков даде специален брифинг без
Коментари Харесай

Извадиха офертите за Кордоба и Краев

Изпълнителният шеф на Левски Иво Ивков даде специфичен брифинг без камери и микрофони, на който показа повече детайлности към офертите за Хосе Кордоба и Андриан Краев.

Изпълнителният шеф на Левски сподели, че е имало фферта за Хосе Кордоба от Брьондби за 1,8 милиона евро и втора такава за 2 милиона. За Андриан Краев е имало оферта от унгарския Фехервар за 600 000 евро, която е можело да стигне до 750 000.  
От съветския клуб Сочи са предложили 2 милиона и половина за Кордоба, само че българска банка, е посъветвала ръководителите на Левски, че не е доста добре да се прави бизнес с руския клуб. Вариантът е бил със характерна уговорка в контракта, съгласно която, в случай че футболистът внесе фиксирана сума, може да  разтрогне контракта си с клуба.  
 
Ивков разкри, че е преговарял с някогашния панамски клуб на Кордоба, защото му се дължи 25% от предстоящ трансфер на бранителя и те са били склонни да понижат %. 

Изпълнителният шеф на " сините " показа, че е бил в Дубай, с цел да се срещне с някогашния притежател Васил Божков, който му е споделил да не се тормози, че знае къде да го откри, а отговорностите могат да се разсрочат. 

Ивков показа още, че дните му в Левски може би са преброени и сподели, че от много време не поддържат връзка с мажоритарния притежател Наско Сираков. След реванша с ПАОК връзката се е нарушила.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР