Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков заяви пред Нова, че

...
Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков заяви пред Нова, че
Коментари Харесай

Ивайло Ивков: Левски е близо да погаси значителна част от дълговете към НАП

 Efbet Article Horizontal 1180X300
Изпълнителният шеф на " Левски " Ивайло Ивков съобщи пред " Нова ", че клубът е в усилени договаряния с данъчните управляващи за отговорностите, които има. Във вторник сините оповестиха, че с пари, обезпечени от сдружението " Левски на левскарите ", са преведени 80 хиляди лв. по наложително заплащане към Националната организация за приходите (НАП).

" Ние сме на финалната права да погасим огромна част от отговорностите, а другите да бъдат разсрочени за обозрим период. Никога не сме си правили илюзиите, че " Левски " ще мине метър и няма да си почисти отговорностите "

В края на предходната година излезе запис от среща на членове на сдружението, на която беше обявено, че " Левски " дължи към 11 млн. лв. на Национална агенция за приходите. Ивков, който отпътува за Дубай, където тимът се готви за пролетния полусезон, отговори и на въпрос, обвързван с възможното прекосяване на акциите на клуба в ръцете на сръбския предприемач Драган Шолак.

" Има интерес от извънредно огромен интернационален холдинг и доколкото имам информация, този интерес е налице и сега и сме на финалната права. Докато не се случи, няма какво да кажа. Една по една реализираме задачите си. Това въобще не ни прави спокойни, тъй като е доста къс пътят обратно, в случай че нещо не се случи "

Изпълнителният шеф на " Левски " добави, че клубът " не е толкоз притиснат, че да продава футболисти на цени, които не го удовлетворяват ". Междувременно стана ясно, че халфът Георги Миланов към този момент е състезател на Ал Джафра. Той беше показан като нова попълнение на отбора от ОАЕ. Бивишият национал ще пази цветовете на последния в класирането на локалното състезание, като заплатата му ще бъде доста по-висока от тази в Левски. Миланов дойде на " Герена " през лятото на 2021 година, като за сезон и половина записа 41 турнирни мача със " сините ", в които осъществя четири попадения. През 2022 година Миланов завоюва Купата на България, което беше първи трофей за Левски след 13-годишна суша. Информациите към прехвърлянето са разнородни, само че се чака " сините " да приберат към 300 000 лв.. От столичния гранд към този момент оповестиха неговия заместител в лицето на младия Асен Чандъров, който подписа за година и половина, пристигайки от " Септември " (София).

Още спортни вести вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР