Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков втрещи феновете и обяви,

...
Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков втрещи феновете и обяви,
Коментари Харесай

11.5 млн. лева са дълговете на Левски към НАП!

Изпълнителният шеф на Левски Ивайло Ивков втрещи почитателите и разгласи, че задълженията на " сините " към Национална агенция за приходите са към 11,5 млн. лв., което е нарастване с 1,5 млн. лева по отношение на преди.

" По отношение на Национална агенция за приходите за задължението след присъединението на налозите и такси. Цифрите ще ги видите в моя доклад пред Общото заседание. Те станаха от 10 на 11.5 милиона. Те не са по никакъв начин малко и са насъбрани от притежатели в годините. Изготвил съм ясна информация през годините, с цел да се види по кое време тъкмо клубът е задлъжнявал.

Показахме, че това е преодолимо, когато сме дружно и когато работим вярно. Водя договаряния няколко пъти с Национална агенция за приходите, само че малко хора знаят, че успяхме да получим категоричен лиценз. Предстои новия лицензионен интервал. Отказът на Юнайтед идва в доста тежък интервал. В последните договаряния имаше и техен човек ", сподели Ивков, който обясни, че действителните предложения за футболисти на клуба са били за 6 млн. лв..

" Успяхме да получим действителни предложения от огромни клубове за двама наши футболисти. Имахме диалози и онлайн срещи с Ню Йорк Сити, Сочи и Брьондби, само че единствено за единия от състезателите, а за Анди Краев - имахме договаряния с един водещ маджарски клуб. Имахме действителни предложения за над шест милиона лв..

Считах тези прехвърляния за безусловно наложителни, само че те не се случиха заради възбрана за тях в последния миг от притежателя на клуба. Новият нападател коства 90 000 евро плюс 40 % от предстоящ негов трансфер. Те желаеха 100 000 евро и 50 % от предстоящ трансфер ", съобщи Ивков.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР