Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков разкри каква сума е

...
Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков разкри каква сума е
Коментари Харесай

РАЗКРИТИЕ: Левски платил на НАП 800 000 лева

Изпълнителният шеф на Левски Ивайло Ивков разкри каква сума е платил клубът към Националната организация по приходите през последните месеци. " Сините " са заплатили над 800 000 лв. към Национална агенция за приходите.

В момента в клуба тече дю дилиджънс на външна компания, която ще изследва в детайли финансовото положение на Левски, след което ще даде отчет на " Юнайтед Груп ". Компанията, на която отпред е Драган Шолак, желае да закупи мажоритарния пакет акции на сините. Развитие към сходна договорка се чака да има към Нова година, за което споделиха и от клуба.

" В момента обстановката в Левски, в това число и финансова е на светлинни години от това, което беше преди година. Опасенията ще продължат още доста време. Казвал съм го и преди. Важното е да се следва вярната посока и да не се отклоняваме от нея. Питате ме за Национална агенция за приходите.

От времето, в което дойдохме, в случай че преди този момент нещата бяха съвсем замразени, при заплащанията сме покрили над 700 000 лв.. Заедно с издръжката, а сега в клуба няма и неизплатена заплата и липсват такива отговорности, които да заплашват директно и директно Левски, мисля, че е доста положително достижение ", съобщи Ивков пред BTV. На въпрос дали сините ще привлекат още вложители, изпълнителният шеф на столичани бе сбит: " Да, ще се намерят ".

Левски е безспорен любимец в идващия си мач в шампионата против Арда съгласно букмейкъра. Залози за " единица " на Герена се одобряват при коефициент 1,40. Равенството е оценено с 5,10, а възможна победа на гостите от Кърджали с 9,00.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР