Изпълнителният директор на Левски - Ивайло Ивков, разкри, че собственикът

...
Изпълнителният директор на Левски - Ивайло Ивков, разкри, че собственикът
Коментари Харесай

Разкриха кой спря продажбите на Хосе Кордоба и Андриан Краев

Изпълнителният шеф на Левски - Ивайло Ивков, разкри, че притежателят на клуба Наско Сираков е стопирал продажбите на Андриан Краев и Хосе Кордоба. За двамата е имало предложения от над 6 млн. лв.. 

" Получихме предложения за двама наши футболисти – за единият още в София, а за другия там на място. Проведохме онлайн срещи с Ню Йорк Сити и Сочи. Така и с Брьондби. Само за единия от състезателите. За Анди Краев преди този момент с един водещ клуб от Унгария. Успяхме да реализираме публични предложения за над 6 млн. лв.. Считах тези прехвърляния за наложителни. Те не се случиха заради възбрана за тях в последния миг от висшето управление на клуб – от притежателя на клуба. Той няма нищо срещу да кажа това нещо, с цел да няма спекулации ", сподели Ивков. 

" Някъде към 15 декември аз и Стоилов взехме решение, че ще се държим по този начин все едно Юнайтед не съществуват. Ние взехме решение, че в случай че те влязат в клуба, тогава грижата не е наша и нашата задача ще е изпълнена. Ние не знаехме какво ще се случи и не сме влизали в сделки. Тогава нашата задача Левски да бъде изведен от блатото, в което беше, щеше да е приключена. Дали ще останен да работим, щеше да зависи от тях. Ние влязохме в контакт и осигурихме тези прехвърляния. Защо бяха извънредно наложителни? Това е единственият ни късмет Левски да е горделив и самостоятелен освен на терена, а и отвън терена. С тази сума щяхме да покрием огромна част от главницата към Национална агенция за приходите и да договорим нови условия, а не унизителни такива. Предвидливо влязоха футболисти на постовете, на които можеше да се разделим. В последна сметка има конструкция в Левски и ние не взимаме стратегическите решения ", добави той по тематиката. 

" След дълги договаряния и съмнения дали можем да си позволим новото момче Джавад. Клубът му е на притежатели, които имат и Рига, и Пафос. Много мъчно стигнахме до прехвърлянето на този футболист. Първоначалните претенции бяха безапелационни – 100 хиляди евро и 50% от предстоящ трансфер. Водихме доста договаряния. Крайният резултат е 90 хиляди евро и 40% от предстоящ трансфер. Кристиян Димитров е свободен ", добави той. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР