Изпълнителният директор на Левски - Ивайло Ивков, разкри, че клубът

...
Изпълнителният директор на Левски - Ивайло Ивков, разкри, че клубът
Коментари Харесай

Иво Ивков разкри от каква сума има спешна нужда Левски

Изпълнителният шеф на Левски - Ивайло Ивков, разкри, че клубът има потребност от към 2 млн. и 200 хиляди лв., с цел да преодолее сложната финансова обстановка, в която се намира. Тези пари ще се набират с разнообразни акции, както и от генералния спонсор на клуба.

"Правим периодически заплащания към Национална агенция за приходите. Те не са задоволителни и не дават отговор на договореностите. Очаквам рестарт на акция, средствата от които, ще отиват единствено за заплащането на Национална агенция за приходите. Положението е сериозно и ще продължава да бъде такова и в идващите месеци. Разговаряме с всички, би трябвало да проявим умения. Нещата са под надзор. Не виждам по какъв начин клубът ще се стабилизира до април месец. Безценно е партньорството с главния спонсор. Слагам го наедно с това, което вършат нашите почитатели. Те са нашата целева група, с изключение на наше семейство. В диалози сме с огромен брой възможни постоянни сътрудници. Това ще изисква време. Предстои ни най-тежката Коледа. Сумата, която би трябвало е към 2 млн. и 200 хиляди лв., с цел да преодолеем този потрес ", сподели Ивков.

"В Левски още веднъж има пламък, хората се зареждат с религия. Нещата са под надзор. Около седмица ми лиши да изследвам отговорностите. Не действаме единствено на пожар, мислим за тактика за бъдеще. Доволен съм, че има хора в ръководството на клуба, излъчени от нашия сътрудник. Така те се убеждават с очите си, че в клуба няма течове, няма странни разноски, няма странни покупко-продажби. Поемаме покупко-продажби на ръба на риска, с цел да изпреварим съперниците ", добави Ивков.

"Имаме недостиг. Трябва да набавим най-малко половината от сумата, която споделих, да набавим до Нова година. Ще пътуваме из цялата страна. Кампанията ще стартира още тази седмица – в Хасково. Нашият сътрудник ще преизпълнява отговорностите си по контракта с заплащания от други години, с цел да се набави сумата.

"Един от целите ни са дълготрайните планове. Стартирахме почтен, открит и не лек разговор с нашите последователи. Всички проведени групи бяха поканени. Съвместно с тях организираме и обиколката в страна. Мобилният магазин ще бъде на централно място на съотвения град, ще има среща с почитател клубовете, ще се наемат огромни зали, където ще се водят беседи. Най-голяма място ще заема публично разискване планът „ Левски на левскарите”, сподели Ивков.

"Никого няма да приканвам за убединение. Това са прази приказки. Ние би трябвало да забележим аргументите за това. Трябва да си приказваме. Ще следват втора и трета крачка. Самата обиколка из страната ще ни сплоти. Когато проведем добра подготовка и тимът за играе по този начин, както и в този момент се пробва, само че не му доближава класа. Виждате, че търси успеха от първата до последната минута. Това желаят хората. Когато напълним стадион, обединяването ще пристигна единствено. Красотата е в многообразието. Не може всички да сме идентични. Започваме нещо амбициозно. Започваме на 27 ноември с левскарска среща в Хасково. Ще пристигнем в 10:30 часа. Ще се забележим с почитателите от района, по-късно ще проведем сказка за положението на клуба и прям диалог. Час преди мача в Кърджали, мобилният магазин ще е там ".

"Следващото събитие ще е в Кюстендил на 5 декември. След това в Стара Загора, а сходно събитие ще има в Сливен. Мобилният магазин ще е в Стара Загора. Имаме организация за 18 декември във Варна. Хората там сами направиха организацията. Преди мача с Ботев Пловдив на „ Герена” ще създадем среща с хора от София и района. Целта на срещите е да обсъдим плана „ Левски на левскарите” – основаване на съдружие, което в бъдещето, при избрани условия, да придобие мажоритарния пакет акции, да взе участие във образуването на бюджета и да избира президент. Искам да благодаря на нашия административен екип ", добави Ивков.

"Не мога да предсказвам дали ще се съберат 20 000 почитатели. Наред с това, има още доста прииждащи въпроси. Дали хората ще са непрекъснати? Дали са заможни и още доста. Това не е кратковременен план. Няма по какъв начин да стане от през днешния ден за на следващия ден. Започваме нещо, което не е правено ".

"Рано е да приказваме за лиценз. Знаем кое е най-страшно, само че нещата са под надзор. Имаме повсеместен взор над нещата и знаем какво би трябвало да вършим. Вярваме, че ще реализираме триумф. Аз приказвам единствено за сигурни неща. Стоилов държи на всичките футболисти, които има, както и на тримата нови ", показа той.

"Мъри Стоилов е на контракт, на заплата, само че не е взимал пари за работата си дотук. Дължим по две заплати. Имаме незабавни заплащания вън от клуба. Станимир е най-малкия проблем, тъй като не приказва за сумите, които му изискуем. Най-вероятно няма да почистим всичко до Нова година ", приключи Ивков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР