Изпълнителният директор на Левски – Ивайло Ивков, говори за сдружението

...
Изпълнителният директор на Левски – Ивайло Ивков, говори за сдружението
Коментари Харесай

Ивков: Може да извлечем само ползи от Левски на левскарите, не виждам заплаха за клуба

Изпълнителният шеф на Левски – Ивайло Ивков, приказва за сдружението „ Левски на левскарите”, като съобщи, че не вижда никаква опасност за клуба от него. Той показа, че е имало диалози с компания, която вероятно да влезе в клуба, само че за момента няма договаряния.

„ Намаля персоналният състав в Левски. Много хора, които не си знаят дилемите, няма да бъде толериран техният престой. Грижа се да няма и закъснение в заплатите. Тогава клубът не е съществувал на същински пазарен принцип, бил е дотиран от притежателя. Тук е ролята на новият план „ Левски на левскарите”. Идеята е да създадем нещо, това не е елементарно. Направени са структурни промени. Имахме доста настояща работа, прехвърляния, договаряния, тъй че да създадем нещата да не са като тези, които заварихме в клуба. Щастлив съм, че можахме да се поизправим. Трябва доста работа. Не съм лъгал, само че замлъквам някои истини. Не чакам, че би трябвало да споделям всичко, което се случва в клуба. Трябва да има доверие към нас. То не е един път вечно. Няма нови каузи против Левски. Сега клубът юридически се обслужва единствено от един правист. Имаме потребност от нови хора, ще се назначават единствено качествени хора, които са отдадени на задачата „ Левски”. Имаме потребност от това сега. Дадох опция на всички. Предстоят някои незначителни промени. Не би трябвало да позволяваме това, което се случи с последните каузи. Да направиш 12 прехвърлянето, без един да е същински футболист. След отва да разтрогнеш по този начин, че да плащаш. Имаме цялостно съгласие с господин Стоилов. Той от време на време следи по-изкъсо и от мен финансовата дисциплина”, сподели Ивков.

„ Нямам опасения за сдружението. Познавам работата по този план. Това оказа помощ най-вече на Левски, дружно с генералния спонсор, който постоянно се намесва в решаващите моменти. В последна сметка това, което ни даваше опора, е любовта на хората към клуба. Кампанията „ Левски е вечен” донесе доста финансови средства на клуба и обслужихме някои заплащания за лиценза. Виждам една непоклатимост, ангажираност. Кампанията стана перманентна. Ние можехме доста повече да развием маркетингово клуба. Ще имаме повече условия в тези ресори. Ние към този момент сме длъжни да осребрим това в положителния смисъл на думата. Нашият таргет са нашите последователи. Трябва да ги ангажираме трайно. Това става с доверие, а те би трябвало да се почувстват значими. Ако влязат в „ Левски на левскарите”, ще избират по какъв начин да се управлява техният клуб. Ние възвърнахме доверието, ледът е тъничък. Седнаха на една маса враждуващи фракции, приказват. За мен това е бъдеще. Независими по какъв начин ще започва. Какво значи да се провали този план? Хората събират пари, които ще дадат на клуба. Парите отиват в сметката на сдружението. Целта е да се даде късмет на неорганизираните почитатели да могат да членуват, когато станат толкоз доста, че да огромна степен да обезпечат бюджета на клуба, няма къде да са съправи и по тази причина би трябвало еквилибристики. Това с 25 индивида е опция. Достатъчно е група от 25 индивида да имат един делагат. Трябва да имаме по-голямо доверие. Има опция за либерален правилник. Ако се съберат 20 000 индивида, коя група ще ги узурпира? Защо да не подходим с доверие? Защо да не дадем на последователите да създадат нещо неповторимо? Хората малко ли направиха за клуба? Не виждам никаква опасност за клуба. Смятам, че може да извлече ползи”, продължи той.

„ Има оживление към договаряния с нови спонсори. Считам, че нашият екип може да се развие още маркетингово. Дали има действителен интерес е рано да се приказва. Дойдоха пратеници на въпросната компания, разгледаха стадиона, бяха на мача за Купата. Те би трябвало да могат да влязат в клуба редом с „ Левски на левскарите”. Няма договаряния с тази компания в момента”, разкри изпълнителният шеф на Левски.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР