Изпълнителният директор на Левски - Даниел Боримиров заяви, че чака

...
Изпълнителният директор на Левски - Даниел Боримиров заяви, че чака
Коментари Харесай

Даниел Боримиров: Чакам от Николай Костов доклад с причините за спада в играта

Изпълнителният шеф на Левски - Даниел Боримиров съобщи, че чака отчет от треньора на отбора Николай Костов, в който да бъдат разказани аргументите за спада в играта. Бившият футболист на " сините " приказва конференция, на която се показа доклад за активността и резултатите на клуба за 2023 година.

" Няколко пъти разговарях с Николай Костов. До края на месеца ще ми показа отчет с аргументите за спада в играта. Аз имам пояснение за себе си, само че дано първо се срещна с неговото мнение и по-късно ще разберете ", съобщи той.

" Като футболист постоянно съм си поставял високи цели и съм гонил такива. Като изпълнителен шеф в диалог с Николай Костов имахме концепцията да преследваме високи цели. Нашият състав е един от най-младите и нямаме водач, който да поведе тима в сложните моменти. За всяко едно нещо се изисква време. Не сме се отказали, ще преследваме задачите си и в края на сезона ще забележим къде ще сме. Относно селекцията, ще кажа, че сме подвластни от изходящи прехвърляния. Ние имаме един бюджет, в който би трябвало да влезем ", сподели Боримиров.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР