Изпълнителният директор на Левски Даниел Боримиров обяви, че ръкводството на

...
Изпълнителният директор на Левски Даниел Боримиров обяви, че ръкводството на
Коментари Харесай

Боримиров за новия треньор: Спрягат се много имена, но още няма избран

Изпълнителният шеф на Левски Даниел Боримиров разгласи, че ръкводството на клуба към момента не е избрало името на новия старши треньор, който ще поеме " сините " от лятото. Легендарният халф не отхвърли, че клубът води договаряния с повече от един експерт от чужбина.

" Виждам, че всеки ден се спрягат нови и нови имена за треньор на Левски. Истината е, че няма определен ", разгласи Боримиров пред " Мач Телеграф ".
 Медиите в Сърбия оповестиха новия треньор на Левски - именит нападател поема Медиите в Сърбия оповестиха новия треньор на Левски - именит нападател поема " сините "
Твърди се, че на " Герена " има съществени разлики в управлението по отношение на избора на новия ментор. Боримиров и Йовов, който неотдавна влезе в УС, а функционалността му е да оказва помощ за спортно-техническата част в клуба, са на мнение, че бъдещият треньор би трябвало да бъде от Балканите. В същото време притежателят Наско Сираков избира испански експерт. Той е упълномощил на положителния си другар Лъчезар Танев да търси подобен, който да има богата визитка и предпочитание да работи със " сините ".

" Мач Телеграф "

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР