Изпълнителният директор на Левски - Даниел Боримиров говори кратко след

...
Изпълнителният директор на Левски - Даниел Боримиров говори кратко след
Коментари Харесай

Боримиров: Всичко е прозрачно

Изпълнителният шеф на Левски - Даниел Боримиров приказва малко след Общото заседание на акционерите в клуба. Той съобщи, че " нещата цифром и словом са много по-добри от предходните години ".

 „ Кратко, тъй като ме чака Ники Костов и би трябвало да вземам решение значими неща ", обърна се Боримиров към репортерите.

„ Общото заседание мина много забавно. Имаше много въпроси от акционерите. Мисля, че успяхме да дадем отговор на всички въпроси. Сега стана ясно, че информацията, която излизаше в медиите, че няма бистрота, не е вярна. На всичко се даде верен отговор “.

„ Не знам Петър Ганев по какъв начин го е споделил пред вас, тъй като той от самото начало е бил в ръководството на този клуб. Нещата цифром и словом са много по-добри от предходните години. Не знам дали Петър Ганев някой е похвалил “.

„ Никога не е стояла на дневен ред тематиката за оставката на треньора. Той се употребява с нашата поддръжка “, съобщи Боримиров относно слуховете, че наставникът Николай Костов може да бъде освободен, който беше освиркан и от почитателите на тима след загубата с 0:1 от ЦСКА 1948.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР