Изпълнителният директор на Левски – Ивайло Ивков, внесе яснота относно

...
Изпълнителният директор на Левски – Ивайло Ивков, внесе яснота относно
Коментари Харесай

Ивков: Рекламодатели платиха лагера на Левски в Дубай

Изпълнителният шеф на Левски – Ивайло Ивков, внесе изясненост по отношение на зимния лагер на „ сините “ в Дубай и разкри по какъв начин е бил финансиран.

„ Лагерът в Дубай – за мен преекспонирана тематика. Защо там? Защото това е мястото с най-благоприятни условия за футбола, към който се стремим. Разликите с Турция не са от такова естество, с цел да се лишим от него.

Левски нямаше да си го разреши, само че се впрегнах и направих всичко допустимо да се приготви най-добре тимът и да извърша желанието на прехвърлянето. Вярвам, че не е късно Левски да се върне на пътя на успехите и да покажем, че решението ни е било правилно “.

„ Как беше финансиран? Финансирането, което осигурихме беше целево. Тези средства нямаше да бъдат усвоени от клуба, в случай че не бях убедил съответните рекламодатели, че това е извънредно значимо за нашия клуб. Бюджетът на Левски по никакъв метод не е ощетен.

Спонсорите са обществени компании, безусловно чисти. Можеше да се досетите като видите брандирането на Сектор А и Сектор Б – „ Еврохолд “ оказа помощ с една част посредством контракти за реклама. Хората желаеха да оказват помощ и желаеха да оказват помощ със своя бизнес.

Другият спонсор е от огромното семейство на United Group – „ Нова Броундкастинг Груп “. Сега е моментът да благодаря на тези хора, тъй като помогнаха на Левски в оня миг. Ние показахме какво е левскарството за всеки един бизнес. Това са фирмите – те не желаеха афиширане и благодарности “, съобщи Ивков.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР