Изпълнителният директор на компания за криптовалути стана един от най-богатите

...
Изпълнителният директор на компания за криптовалути стана един от най-богатите
Коментари Харесай

Криптовалутите създадоха нов супермилиардер

Изпълнителният шеф на компания за криптовалути стана един от най-богатите хора в света. Чангпенг Жао, който ръководи борсата за криптовалути Binance, се причисли в редиците на най-богатите милиардери в света, с почти чисто положение в размер на 96 милиарда $, излиза наяве от най-новото преизчисляване на Bloomberg Billionaires Index, оповестено при започване на тази седмица.

Състоянието на Жао към този момент се конкурира с благосъстоянието на създателя на Oracle Лари Елисън, като изпреварва Мукеш Амбани, индийският магнат, чието благосъстояние също нараства доста през последните две години, предава CNN. Това би подредило Жао на 11 място в света по персонално положение в класацията за 500-те най-богати на Bloomberg.
Балон ли е биткойн?
За хората, които същински имат вяра в криптовалутите, биткойн е ултимативният актив за запазване на стойност и най-солидното средство ср...
Прочети повече
Успехът на крипто предприемачa с китайски корени отразява развиването на криптовалутите, които станаха пословични с това, че разрешават както бързото струпване на положение, по този начин и тъкмо толкоз бързото изпаряване на облагите.

През предходната година, други създатели на крипто бизнеси натрупаха големи облаги, заради повишаването на виртуалните валути, в това число основателят на Ethereum Виталик Бутерин и създателят на Coinbase Брайън Армстронг, които станаха милиардери.


Сам Банкман-Фрид, изпълнителен шеф на FTX, друга борса за криптовалути, която е подкрепена от Binance, разяснява невижданото благосъстояние, което бе основано в света на криптовалутите през последните няколко години.

„ Мисля, че има много хора, които се чудят какво да вършат с това “, споделя Фридман, който също е млад милиардер, по време на полемика в границите на Asian Financial Forum в Хонконг. В обява в Twitter, Чангпенг Жао разгласява коментар по тематиката, че е станал един от най-богатите хора в света.

" Не се тревожете за ранглисти. Фокусирайте се върху това на какъв брой хора можете да помогнете “, написа той. На идващия ден милиардерът разгласява ново известие в обществената мрежа.
Най-голямата борса за криптовалути в света стана спонсор на футболния клуб Лацио
Binance, най-голямата борса за криптовалути в света по мярка на изтъргуваните размери, стана главният спонсор, който ще грее на екипите...
Прочети повече
„ Непопулярно мнение: вместо ранглисти за благосъстояние, би трябвало да има ранглиста за щедрост и филантропски инициативи. “

Unpopular opinion: instead of wealth rankings, there should be a ranking of charity and philanthropy efforts.
— CZ
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР