Изпълнителният директор на Ивайло Ивков беше гост в предаването Домът

...
Изпълнителният директор на Ивайло Ивков беше гост в предаването Домът
Коментари Харесай

Кирил Ивков: Мъри е най-подходящият треньор за Левски в света

Изпълнителният шеф на Ивайло Ивков беше посетител в предаването „ Домът на футбола ” по Диема. Той разяснява акцията „ е безконечен ”, сдружението на почитателите, какви са терзанията му за лиценза, както и задачите пред тима. Той приказва и за спекулациите, че има напрежение сред управлението и треньора Станимир Стоилов.

„ Знаех какво ме чака, знаех по какъв начин ще заваря клуба. Винаги има изненади. Това е една задача. И в моя живот, и в живота на. Нямаше по кое време различен път, с изключение на в този момент. Никога няма да скърбя, подготвен съм на всевъзможни изходи. Няма да спрем да развиваме и да го върнем там, където му е мястото ”, стартира Ивков.

„ 19 февруари беше една персонално моя концепция, която се зароди ноември месец. Тогава имаше 4 хиляди лв. в касата и с неизясненост какво въобще ще се случва. Това беше най-оптимистичният ден от последните четири месеца. Не знаех въобще, че ще има мач през ноември. Смятах, че това ще е добър ден за ново начало. Васил е на всички българи, само че е наш патрон. Това е началото на новия. Така си го представях. Така се случи, че имаше прелестно време, приказен ден. Показа образно за това, което говорех – един на всички, докосващ всеки последовател. Това е пътят. Мачът беше единствено един самобитен край на този ден ”.

„ Левскарите толкоз изстрадаха, че мъчно имат вяра сляпо на който и да е. Не мисля дали ми има вяра някой. Чувствам поддръжка и доверие в задатък, за което съм признателен. Смятам, че има и за какво ”.

„ В този ден се изкупиха всичките хиляда фланелки от новия екип от клуба. Това беше нещо необикновено като преживяване. Това е задачата и от бизнес позиция. Смятам, че такива събития ще се организират отново. Това е и методът косвено да се помогне на клуба. Така доближаваме и до бъдещи сътрудници, които виждат какво е да слагат логото си на такава естрада. Считам, че както в живота, по този начин и в бизнеса, не би трябвало нещата да се преекспонират. Не всеки мач ще може да повтори този. Важното е стадионът да е цялостен, тимът да играе несклоняем футбол. Така ще дойдат приходите по натурален метод. Бях за четири дни в заключителната фаза на подготовката и изгледах мачовете с и другият украински тим. Убеден съм, че този тим го чака ярко бъдеще. Виждам един Станимир Стоилов решен да успее. Няма по какъв начин да не се случат нещата. Смятам, че още лятото ще имаме конвертируеми футболисти ”.

„ Като е хубаво, ще се радваме. След това ще одобри и загубите. Не можем да подценим нито един съперник, не може да се успокоим. Не съм обезпокоен, откакто видях силата на нашите последователи. Няма неприятно да се зарадваш, когато има мотив ”. „ Със се споразумяхме. Сделката е преференциална и за двете страни. В събота с 1948 все още нямам информация да е променено мястото на срещата. Считам, че това е неблагоразумен ход ”, продължи той.

„ Цели не съм поставял. е човек, който си слага най-високите цели. Той е най-подходящият треньор за в света. Този човек вкара два тима в групова фаза на. Показа, че няма еднакъв в. Този човек е безконечен и самостоятелен човек. Той сега е по този начин предан на идеята, че нищо не може да го спре. Това ме зарежда през днешния ден. Ние сме в непрестанен контакт. Той е най-важният човек в сега ”.

„ След тези думи мислите ли, че има напрежение сред управлението и треньора. Разбира се, че има напрежение. Всеки ден. Ние сме в такава обстановка. Дойде за малко, диалогът се проточи и реши, че е по-добре да участва на, вместо на тренировката. Той е по през целия ден на „ Герена ”. Няма проблем от една пропусната подготовка ”, добави той. „ Обещах да не търпя нито една медия, на конференциите ще има повече детайлности. Искаме чист бизнес. Започва да има интерес. Считам, че напълно скоро ще има опашка от компании, които ще желаят да популяризират на ст. „ Георги Аспарухов ”, в случай че вървим като в събота ”.

„ Проектът да стане на почитателите е нещо, което не ми дава мира и успокоение да се случи по-бързо. Това е дълготраен план, по тази причина и наблегнахме на акцията „ е безконечен ”. Неорганизираните почитатели са нашият максимален капитал. Кампанията е един самобитен изпит да забележим дали може да сработи сдружението „ на левскарите ”. Считам, че това е моделът за. Не мисля, че би трябвало да бързаме, само че и да изоставяме този план.

Продължаваме със събитията в, по-късно ще заминем за и, с цел да обсъдим този план. Това не е план непременно, само че ще го поддържам. Говорим за съдружие, което да подкрепя клуба, а в случай че са налице предпоставките, да се премине към това. Не е редно да се прибързва. Може в ранните месеци на лятото да се учреди. Ако не успеем, какво губим. Всички средства отиват за клуба. Това ще бъде многохилядно съдружие ”. „ Оптимист съм за тима. Не значи, че няма да губим мачове. Нямаме този тим, който е приключен план, само че съм оптимист в средносрочна вероятност. Смешно е клуб като да се слага цел място в шестицата ”. „ Решенията за Конгреса се взимат еднолично от нашия притежател. Всеки би трябвало да се преценява с. Не ме интересува кой ще стане президент на БФС. Не за всичко има единодушие в. Не сме се събрали, с цел да си ръкопляскаме, а да свършим работа ”, приключи той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР