Изпълнителният директор на Иван Газидис коментира темата около изграждането на

...
Изпълнителният директор на Иван Газидис коментира темата около изграждането на
Коментари Харесай

Газидис: Новият ни стадион ще е водещ в света

Изпълнителният шеф на Иван Газидис разяснява тематиката към построяването на новия стадион на клуба, който още веднъж ще бъде споделен с градския противник.

“ “Сан Сиро е именит стадион. Има доста история в това оборудване, като уважението ни към него е огромно. Но най-хубавият метод да уважим тази история е като създадем бъдеще за клуба, което да е цялостно с живот и да одобри и ангажира идващото потомство почитатели. Когато отидеш на нов стадион в Обединеното кралство или Съединени американски щати, незабавно разбираш, че имаш опцията да дойдеш на стадиона авансово, да постоиш два или три часа преди мача, да прекараш време с другари и фамилията и да се забавляваш. Можеш да останеш и след мача. Това е прекарване, което не е лимитирано единствено до 90-минутен мач, друго е. В момента не разполагаме с тази опция.
Gazidis to Daily Mail: " We would probably end up spending a lot of money to fix a stadium that would not be remotely well built and as good as the new stadium. The new San Siro will not be just a beacon for Italian football. But one of, if not, the best stadium in Europe. "
— TeamMilanAC (@TeamMilanAC) Ще се уверим да запазим всички най-хубави детайли на “Сан Сиро” - близостта до терена, наклона на трибуните, звукът ще е доста по-добър, само че ще прибавим към това всичко, което има един съвременен стадион. Когато хората дойдат на новия стадион, ще схванат за какво беше взето това решение. Дотогава, несъмнено, фокусът ще е върху носталгията по остарелия “Сан Сиро”. Вероятно реорганизация на настоящия стадион би коствала същите пари, а той няма да е толкоз добре построен колкото новия. Ще се окажеш със стадион, който е неузнаваем с сегашния.
Gazidis and Scaroni explain how a new stadium will boost revenue and hopefully fund 's return to the top
— SempreMilan (@SempreMilanCom) С Интер имаме невероятната опция да построим дружно нов стадион, който освен ще е знаков за италианския футбол, само че и един от най-хубавите, а ние имаме вяра и най-хубавият клубен стадион в Европа. Причината за думите ми е нашата история към шерването на стадиона. Това ни разрешава да вършим неща с новия подобен, които няма да видите на никое място другаде. Става въпрос за в действителност неповторима обстановка, при която има два толкоз огромни клуба в толкоз огромен интернационален град, където футболът е водещото обществено и културно прекарване. Да създадем това дружно в действителност ни разрешава да изградим стадион, който ще е водещ в света”, съобщи Газидис пред “Дейли Мейл”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР