Изпълнителният директор на Интер - Джузепе Марота заяви, че бившият

...
Изпълнителният директор на Интер - Джузепе Марота заяви, че бившият
Коментари Харесай

Марота: Лукаку може да говори каквото си пожелае

Изпълнителният шеф на Интер - Джузепе Марота съобщи, че някогашният нападател на отбора Ромелу Лукаку е свободен да показа своята версия за събитията от летния трансферен прозорец. Както е известно, преди няколко дни белгийският национал загатна, че в подобаващия миг ще разкрие за какво по този начин и не се завърна на " Джузепе Меаца " през това лято.

" Виждал съм доста сходни обстановки на трансферния пазар и към този момент нищо не може да ме изненада. Понякога доверието може да се трансформира в загуба на вяра, след което и отчаяние. Във футбола парите управляват всичко и го споделям поради случилото се с Интер неотдавна. Това обаче е в предишното, тъй че дано гледаме в бъдещето. Естествено, че Лукаку е свободен да каже своята истина. Не мисля, че това, че той беше оставен на пейката за финала в Шампионска лига е повлияло на решението му изключително откакто му показахме благодарност, почитание и религия. Нашата съвест е чиста, това е безсмислена дискусия и няма да попаднем в този капан.

Очакваните освирквания на почитателите ни против Лукаку? Чух за това, по-добре да поддържат нашите играчи, само че въпреки всичко разбирам, че тифозите имат правото да подлагат на критика по цивилизован метод. Лукаку или Икарди? Предвид нещата, които се случиха неотдавна, бих избрал Икарди. Що се отнася до допустимо завръщане на Андре Онана, не мога да предскажа бъдещето, само че във футбола всичко е допустимо. Със сигурност предишният сезон беше страховит както за нас, по този начин и за Онана. Също по този начин беше сполучлив ход за нас да го вземем като свободен сътрудник и да го продадем за огромна сума пари ", разяснява Марота по време на " Фестивала на спорта " в Италия.
 Бащата на Фаджиоли се оправдава за хазартните пороци на своя наследник
Бащата на Фаджиоли се оправдава за хазартните пороци на своя наследник

" С жена ми работим по през целия ден, нямаше по какъв начин да знаем "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР