Изпълнителният директор на Интер Джузепе Марота говори за бъдещето на

...
Изпълнителният директор на Интер Джузепе Марота говори за бъдещето на
Коментари Харесай

Марота: Лукаку ще се върне в Челси, след което ще вземем решение за него

Изпълнителният шеф на Интер Джузепе Марота приказва за бъдещето на нападателя Ромелу Лукаку, който играе за “нерадзурите ” чартърен от Челси до края на сезона и не е ясно дали ще остане на “Джузепе Меаца ” по-късно.

“По отношение на любовта му към фланелката на Интер бих споделил, че е 10 от 10. След края на наема му той ще се завърне в Челси, като ще се съберем всички дружно, ще обсъдим вероятностите и ще вземем решение. Твърде рано е да обсъждаме тази тематика. Неговото показване е успокоително и поддържа упоритостите на отбора ”, разяснява Марота преди мача с Фиорентина.

Той също по този начин беше запитан дали Алесандро Бастони и Андре Онана ще останат в тима поради договарянията за нов контракт с бранителя и слуховете за интерес към вратаря. “Както всички знаете, когато играчите желаят да останат в клуба, всичко става по-лесно. Казах на футболистите да се концентрират върху края на сезона и да не се тормозят за удължаването на контрактите ”, добави шефът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР