Изпълнителният директор на Интер Бепе Марота заяви, че е останал

...
Изпълнителният директор на Интер Бепе Марота заяви, че е останал
Коментари Харесай

Марота: Титлата с Интер е сбъдната мечта, Конте е най-добрият

Изпълнителният шеф на Интер Бепе Марота съобщи, че е останал в положителни връзки с всички в Ювентус, като се изключи Фабио Паратичи. Той показа още, че спечелването на купата с „ нерадзурите “ е сбъдната фантазия.

„ Спечелването на Скудетото е сбъдната фантазия. Ще бъде наслаждение да се завърна като първенец в Торино на 15 май. Това е хубостта на спорта. Опитът ми при „ бианконерите “ ми даде доста, като се изключи горчивото прощаване. Останах в положителни връзки с всички, без Фабио Паратичи, само че този въпрос по-скоро е човешки, в сравнение с професионален “, съобщи Марота.

„ Аз съм управител и съм привикнал да одобрявам изборите на клуба, в който работя, по този начин беше и през септември 2018 година. Честно казано не го чаках “, добави още той.

Изпълнителният шеф на Интер съобщи, че изключва завръщане в Ювентус.

„ Изключено. Това е случай, който в никакъв случай не е бил обсъждан, а и не съм получавал оферта от Торино. Пред мен е единствено Интер. Сега с Антонио Конте желаеме да открием дълъг и сполучлив цикъл, Абсолютната гаранция за това е той. Насади манталитета на победител в този тим. Това е петата купа, която печели за 10 години. Конте е най-хубавият “, сподели Марота.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР