Изпълнителният директор на ИАРА Христо Панайотов честити 90-ата годишнина на

...
Изпълнителният директор на ИАРА Христо Панайотов честити 90-ата годишнина на
Коментари Харесай

Изпълнителният директор на ИАРА Христо Панайотов честити годишнината на ИРР-Варна

Изпълнителният шеф на ИАРА Христо Панайотов честити 90-ата годишнина на Института по рибни запаси – Варна. Панайотов участва на специфична празнична гала в морската столица и поздрави шефа на Института доцент доктор Елица П. Петрова. Той връчи и приветствен плакет.

„ Приемете откровените ми поздравления по случай 90-годишния празник на Института по рибни запаси, ИРР-Варна, към Селскостопанска Академия.

За годините работа, Вашият институт се трансформира в пример за професионализъм и авторитетна научна организация в региона на рибарството на национално и интернационално равнище. Институтът по рибни ресурси-Варна е важен сътрудник на Изпълнителната организация по риболовство и аквакултури за ръководството на рибарството и опазването на рибните запаси.

Бъдете все по този начин енергични, поредни и справедливи в своята научна активност.

На Вас и целия теоретичен екип на Институт по рибни ресурси-Варна искам здраве и доста креативен триумфи “, показа Панайотов във връзка празника на ИРР-Варна.

Институтът по рибни запаси е най-старият морски институт във Варна. Създаден е през 1932 година като „ Морска биологична станция с Аквариум”.

През годините, институтът е принадлежал към разнообразни ведомства, а понастоящем е част от Селскостопанска Академия - София.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР