Изпълнителният директор на ИА Медицински надзор“ проф. д-р Росен Коларов

...
Изпълнителният директор на ИА Медицински надзор“ проф. д-р Росен Коларов
Коментари Харесай

Борислав Михайлов получи поздравителен адрес по пововд Европейския ден на донорството

Изпълнителният шеф на ИА „ Медицински контрол “ проф. доктор Росен Коларов изпрати признателен адрес до президента на Българския футболен съюз (БФС) Борислав Михайлов във връзка съдействието на БФС при отбелязването на Европейския ден на донорството.

„ Уважаеми господин Михайлов,

От мое име и от името на цялото управление на Изпълнителна организация „ Медицински контрол “ се обръщам към Вас, с цел да изкажа нашата сърдечна признателност за оказаните от Вас и Вашия екип съпричастност и подпомагане при организирането на взаимната самодейност по отбелязване на Европейския ден на донорството и трансплантацията на органи на Съвета на Европа. Благодарение на Вашето партньорство на 8 октомври 2022 година дуелите от Първа професионална лига минаха под надпис „ Да! За живот! “, с апел за съпричастност към високохуманната идея.

Ще се радваме и в бъдеще да надградим нашето партньорство със последващи начинания, тъй че ползотворно да насочваме вниманието на необятната общност за смисъла на тази благородна активност “, се споделя в писмото.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР