Изпълнителният директор на Huawei Ричард Ю представи новия чипсет от

...
Изпълнителният директор на Huawei Ричард Ю представи новия чипсет от
Коментари Харесай

Huawei представи първата в света 5G едночипова система Kirin 990, върху която ще е базирана новата серия Mate 30

Изпълнителният шеф на Huawei Ричард Ю показа новия чипсет от най-голям клас Kirin 990 и неговата 5G версия. Това се случи през днешния ден по време на речта му „ Преосмисляне на еволюцията ", с която бе намерено ревюто за потребителска електроника IFA в Берлин.

" Kirin 990 (5G) е първата в света 5G едночипова система, която ще разреши на потребителите дa получат великолепно 5G преживяване и да са с една стъпка напред пред останалите през първата година на 5G комерсиализация. ", сподели Ричард Ю пред публиката в Берлин. Той добави: „ За да посрещнем потребностите на потребителите в 5G ерата, новият Kirin 990 (5G) е качествено усъвършенстван във връзка с продуктивността и енергийната успеваемост, AI калкулации и ISP, давайки нови хоризонти за смарт телефон потребителите ".

Kirin 990, който беше показан дружно с 5G модела, също ще даде на потребителите впечатляващо повишение на продуктивност, енергийна успеваемост, AI благоприятни условия и фотографската функционалност, предлагайки по-добро потребителско преживяване и на огромната група консуматори с 4G смарт телефони.

Първата в света 5 G едночипова система даваща утра бърза 5 G съгласуваност



Kirin 990 (5G) на Huawei е първата 5G едночипова система в света, която дава най-хубавото 5G смарт телефон решение. Със своя революционен 7 nm+ EUV развой на произвеждане, Kirin 990 (5G) е с интегриран 5G модем, като надлежно има по-малък размер и по-ниска консумация на сила. Kirin 990 (5G) е първата 5G едночипова система, която работи по едно и също време със независими (SA) и несамостоятелни (NSA) архитектури и TDD/FDD високочистотни ленти, позволявайки ѝ да действа дейно в разнообразни мрежи и мрежови режими. Базирана на страхотната 5G съгласуваност на Balong 5000, Kirin 990 (5G) реализира водещата пикова скорост на низходяща връзка от 2.3 гига бита в секунда и пикова скорост на възходяща връзка 1.25 гига бита в секунда, давайки неповторимо 5G преживяване.

Иновативна архитектура на централния процесор

Kirin 990 (5G) е първата флагшип едночипова система, която има двуядрен невронен процесор, основан на Da Vinci архитектура, състоящо се от огромни и дребни ядра на централния процесор. Голямото ядро реализира чудесно показване и енергийна успеваемост в тежки изчислителни сюжети, до момента в който дребното ядро дава извънредно ниска консумация на сила, като показва и висока изчислителна мощ благодарение на новаторската архитектура на централния процесор.

Премиум продуктивност и енергийната успеваемост

Централният процесор на Kirin 990 включва стуктура за енергийна успеваемост на три равнища - две улта огромни, две огромни и четири дребни ядра, с преобладаваща периодичност до 2,86 GHz. В допълнение Kirin 990 употребява 16-ядрен Mali-G76 GPU и нова Smart Cache система за интелигентно систематизиране на потока от данни, която дейно икономисва запаси и има ниска консумация на сила. Що се отнася до гейминга, Kirin 990 (5G) поддържа обновената функционалност Kirin Gaming+ 2.0, която дава извънредно безпрепятствено и бързо гейминг потребителско преживяване с помощта на дейно съдействие сред хардуерната инфраструктура и решения.

Новият освежен ISP 5.0 за ужасно фотографско преживяване

Kirin 990 (5G) носи нововъведения и във фотографията с чисто новия ISP 5.0, който вкарва новости в хардуерното съкращаване на шума (block-matching and 3D filtering - BM3D), с цел да разреши запечатването na изображения с бляскавост и заостреност даже и при ниска осветеност. Kirin 990 за първи път употребява и видео шумоподтискане на база на два домейна, за по-точно прецизиране на шумовете при видео снимане. В допълнение функционалността за следваща обработка на видео в действително време и редндъринга, основан на изкуствен интелект, може да усъвършенства цвета на фрагментите и да добави кинематографични качества.

По време на събитието в Берлин Huawei показа и новите дизайни и цветове на един от най-популярните флагшип смарт телефони на компанията - HUAWEI P30 Pro. Новите два дизайна на HUAWEI P30 Pro са въодушевени от природата и са основани посредством развой на матова полировка. С дълбокия цвят Mystic Blue, наподобяващ отражението на небето в морето, и нежния Misty Lavender, въодушевен от цвета на лавандуловия залез, Huawei отваря нови хоризонти и дава на потребителите два нови елегантни смарт телефон дизайна. В допълнение смарфоните ще имат и нова актуализирана фотографска и видеографска функционалност, както и новата операционна система EMUI 10, която дава на потребителите ново гладко смарт преживяване на доста високо равнище.

Ръчард Ю публично показа и новите флагмански безжични слушалки на компанията HUAWEI FreeBuds 3. Тяхният внимателен дизайн идва в кръгла форма. HUAWEI FreeBuds 3 са извънредно конфортни за носене и имат прекрасен захват. Предлагат се в два типичен цвята - черен и бял. Те са първите безчини слушалки на Huawei и разполагат с мощния чипсет Kirin A1, който им подсигурява постоянна и мощна съгласуваност, впечатляващо качество на звука и смарт заглушаване на външен тон. Това са първите безжични слушалки в света, които оферират дейно шумозаглушаване.

HUAWEI Mate серията, която ще работи с новия Kirin 990 чипсет, ще бъде показана през сепември.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР