Изпълнителният директор на генералния спонсор на Левски Palms Bet -

...
Изпълнителният директор на генералния спонсор на Левски Palms Bet -
Коментари Харесай

Лъчезар Петров: Ще сме едни от най-радостните хора, ако Левски влезе в групите на Лига на конференциите

Изпълнителният шеф на генералния спонсор на Левски Palms Bet - Лъчезар Петров, приказва след събитието на букмейкърската компания, която стана формален спонсор на Ла Лига за България. Акцент в изявлението му беше триумфът на " сините " над ПАОК и отличната работа на Станимир Стоилов.
 Печелил Шампионската лига през 2005 година посети
Печелил Шампионската лига през 2005 година посети " Герена "

Луис Гарсия е в България по покана на генералния спонсор на клуба

" Една от задачите ни е в границите на идната година да успеем да доведем известен испански тим, който да изиграе контрола с български. Който и тим от елита на Испания да изберем, ще е събитие.

Отстраняването на ПАОК е голямо достижение за Левски. Това се дължи напълно на хората, които управляват клуба, най-много на Станимир Стоилов. Видяхме, откакто той пристигна, по какъв начин преобрази тима. Ръководството в лицето на Наско Сираков, Иво Ивков и Дани Боримиров, да не пропусна някого, работят всекидневно за постигането на тези резултати.
 Ивелин Попов и Филип Кръстев ще са на линия за мача с Хамрун Спартанс
Ивелин Попов и Филип Кръстев ще са на линия за мача с Хамрун Спартанс

Единствено Хосе Кордоба е под въпрос за дуела

Спомогнахме за привличането на Роналдо. Изключително съм щастлив, че трансфер, в чието реализиране е взел участие Palms Bet, се показва по този начин добре.

С идването на Станимир Стоилов, обстановката в тима се промени радикално. Видяхте по какъв начин той го преобрази. Преди една година не се знаеше този тим по какъв начин и под каква форма ще съществува. В момента е настоящ притежател на Купата и в профил ПАОК. Това единствено по себе си е задоволителен отзив за работата и на Станимир Стоилов, и на управлението.

Ще сме едни от най-радостните хора, в случай че Левски влезе в групите на Лига на конференциите, тъй като, с изключение на сътрудници, сме и последователи на този тим. За нас това ще е страховит триумф ", съобщи Лъчезар Петров пред сътрудниците от " Котаспорт ".
 Бивш футболист на Ботев и Хамрун: Спартанс пишат своята футболна история
Бивш футболист на Ботев и Хамрун: Спартанс пишат своята футболна история

" Агитката на малтийците е фанатична "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР