Изпълнителният директор на Европейския орган по труда (ЕОТ) Козмин Боянджиу

...
Изпълнителният директор на Европейския орган по труда (ЕОТ) Козмин Боянджиу
Коментари Харесай

Изпълнителният директор на Европейския орган по труда се срещна със студенти във Варна

Изпълнителният шеф на Европейския орган по труда (ЕОТ) Козмин Боянджиу се срещна със студенти в Икономическия университет във Варна. Пред тях той изнесе обществена лекция на тематика “Приоритетите на Европейския орган по труда ".

За мен е чест, че съм във Варна, сподели той. ЕОТ е нова организация в Европейски Съюз, разясни Боянджиу. Експертът разясни, че най-важното е, че всички служащи, без значение от коя страна членка в Европейски Съюз са, където и да работят имат идентични с останалите чиновници права. Той обаче посъветва всеки да се интересува от правата си, с цел да не стане жертва на корист.

На въпрос на Varna24.bg изпълнителният шеф на ЕОТ разясни, че " хоум офисът “ е доста добра опция за трудова подвижност, защото човек може да работи в Германия, да вземем за пример, а да се води на контракт в България.

Козмин Боянджиу гостува в Икономическия университет по покана на проф. доктор Андрияна Андреева – учител в катедра " Правни науки “ и регионален шеф на област с административен център Варна. Със студентите от ИУ той разиска въпроси, свързани с провокациите пред българския трудов пазар в подтекста на повишаващата се подвижност на работната мощ и опциите за обезпечаване на по-ефективна отбрана на правата на мобилните служащи посредством взаимни дейности и продан на информация, в това число с поддръжката на ЕОТ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР