Изпълнителният директор на Дунав Ивайло Петков заяви, че е доволен

...
Изпълнителният директор на Дунав Ивайло Петков заяви, че е доволен
Коментари Харесай

Ивайло Петков: Ще опитаме да намерим бързо треньор, аз нямам амбиция да бъда такъв

Изпълнителният шеф на Дунав Ивайло Петков съобщи, че е удовлетворен от точката против Ботев (Пловдив) в среща от 13-ия кръг на Първа лига. Той призна, че той се е нагърбил с тренировките на отбора в дните след раздялата с Веселин Великов, като търсенето на нов ментор продължава.

“Доволни сме, че спряхме пропадането. Доволни сме на точката, Ботев са много сериозен отбор. В момента са в топ форма, виждате в последните мачове какъв брой гола вкараха. Радващото е, че с тактическите тренировки през последните 4-5 дни успяхме да не допуснем гол, което ни пречеше в предните срещи”, разяснява Петков.

“Ще продължа аз да упражнявам тима, тъй като след раздялата с Великов някой трябваше да го направи. Трябва да се постараем да не позволяваме обикновени голове, които ни пречеха. Ще опитаме да намерим бързо треньор, аз нямам упоритост да бъда подобен. Няма обаче да бързаме с решението, което ще вземем. Искаме да вземем верния човек, който ще развие нашия план, не желаеме да вземем някого просто тъй като нямаме треньор, а след това да го изгоним след 3 месеца. Искаме да пристигна експерт, който работи с доста методики. Знаем, че е мъчно по това време на годината и въпреки всичко ни оферират много треньори. Няма да бързаме”, добави още той. Първа лига 13 кръг, петък 20 октомври  Дунав 0:0краен резулат  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР