Изпълнителният директор на БФС Павел Колев смята, че и през

...
Изпълнителният директор на БФС Павел Колев смята, че и през
Коментари Харесай

Шеф в БФС: Битката за титлата ще е между Лудогорец и ЦСКА

 България отнесе Румъния след триумфите на Лудогорец, ЦСКА и Славия
Изпълнителният шеф на БФС Павел Колев счита, че и през новия сезон Лудогорец и ЦСКА ще са двата тима, които ще спорят за купата.

Според него останалите отбори в Първа лига към момента изостават от тези два клуба и мъчно биха им се притивопоставили. Въпреки това той чака сезонът да бъде много оспорван и забавен.

“Смятам, че ЦСКА има най-големи шансове да се конкурира с Лудогорец в борбата за купата. не виждам други тимове, които да могат да се опълчват на тези два клуба. Очаквам да е много забавно ”, съобщи Колев пред “Диема спорт ”.

Той разяснява и ранното отпадане на Левски от Лига Европа. " Сините " отстъпиха в два мача против Вадуц още в първия квалификационен кръг на шампионата. Отпадането провокира разтърсвания на " Герена " и треньорът Делио Роси беше освободен.

“Ситуацията е доста комплицирана и считам, че не би трябвало да се приказва доста. Феновете така и така са задоволително разочаровани от отпадането на своя отбор от Вадуц. Нека забележим по какъв начин ще се показват и другите два тима. Пожелавам им триумф.

В Левски би трябвало да мислят по какъв начин да излязат от тази обстановка, защото тя е много неприятна. Феновете чакат доста повече от техния тим. Според мен треньорът е най-малкия провинен за случилото се в Левски.

Моделът у нас е много надалеч от европейските практики. Причината е тукашния нрав, традициите в спорта и неналичието на финанси. Парите са най-важни. У нас доста се подценява организационния модел на ръководство, а това е огромна неточност ”, счита Колев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР