Изпълнителният директор на Берое Стелиян Попчев сподели, че заралии имат

...
Изпълнителният директор на Берое Стелиян Попчев сподели, че заралии имат
Коментари Харесай

Изпълнителният директор на Берое: Имаме дългосрочни планове за Хубчев

Изпълнителният шеф на Берое Стелиян Попчев показа, че заралии имат проекти да задържат старши треньора Петър Хубчев за дълъг интервал от време. Хубчев ще извършва и ролята на състезателен шеф, като ще води договаряния с футболистите за удължение на договорите им, съобщи Попчев за " Дарик ".

" Очаквам Берое да играе като разкрепостен тим, който да покаже опциите и потенциала, които има, както и да разкрие качествата си в цялостна степен, тъй като до момента задачата беше тимът да резервира статута си в елита след трусовете, които се случиха през зимата и на този стадий тази цел е изпълнена. Пред нас към този момент няма напрежение. Мисля, че тимът ще се показа добре. Мачовете ще покажат с какъв точков актив ще бъдем.

На доктрина имаме опция да попаднем в първата шестица. Във всеки мач излизаме да победа. Няма да излезем предадени, постоянно ще търсим успеха. Знаем, че сме с понижен брой футболисти, това е обикновено с оглед всичко, което се случи, само че ще се представим добре и ще забележим до каква степен ще доближат опциите ни. Целта ни е да се запазим финансово. Работим за стабилизирането на клуба. Резултатите на този стадий са положителни.
 Хубчев с ултиматум към чужденци в Берое
Хубчев с ултиматум към чужденци в Берое

Той държи те да покачат формата си в мачовете до края на шампионата

Все още е рано да мислим за идващия сезон. Водим договаряния. Когато има нещо публично ще го обявим в уеб страницата. Работим всекидневно, имаме положителни вести. Винаги съм бил оптимист. Ако не бях, нямаше да приема предлагането. Такъв съм по природа. Винаги имам вяра, че нещата ще се получат с труд и работа. Работим, с цел да върнем хората по стадиона, да накараме децата да упражняват и да привикаме повече спонсори на клуба. Всяка компания в Стара Загора има служащи, които са последователи на Берое. Надяваме се, че при една финансова помощ от тези работодатели ще има по-добри резултати. Футболът е като гладиаторските борби. Носи наслада през уикендите. Когато е по-приятна страстта, служащите ще са по-щастливи и по-продуктивни през седмицата. Работим на тази база. Футболът е за последователите.

Разговори с футболисти се водят, когато има изясненост, тъй че през идната седмица ще имаме среща, ще приказваме. Както сме споделили, Петър Хубчев ще извършва ролята и на състезателен шеф, той ще си води договарянията. Има диалози, само че идната седмица ще са по-обстойни. Договорът на Хубчев е до края на сезона, само че това е просто условност. Той подписа при остарялото управление. Новото е компактно зад тила му. Имаме дълготрайни проекти с него. Вече е негово решение.

Школата е друга болна тематика, върху която работим. Имаме хрумвания, желаеме да увеличим броя на децата, които упражняват. Ще имаме акции, набираме деца и се надяваме да удвоим и утроим децата, които упражняват в Берое. Колкото повече деца от Стара Загора упражняват в школата, толкоз по-голям е шансът да залагаме на локални професионални футболисти в бъдеще ", сподели Попчев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР