Изпълнителният директор на Берое Стелиян Попчев призна, че са постигнали

...
Изпълнителният директор на Берое Стелиян Попчев призна, че са постигнали
Коментари Харесай

Берое договори привличането на Йоан Бауренски от ЦСКА

Изпълнителният шеф на Берое Стелиян Попчев призна, че са постигнали сделка с ЦСКА за привличането на полузащитника Йоан Бауренски.

Той разяснява бъдещето на Калоян Кръстев под Аязмото и разкри, че на следващия ден, на първата подготовка за годината, се чака централен бранител, който да мине медицински прегледи и да подпише.

" До този миг са оповестени двама нови футболисти. С Денислав Станчев ще подпишем контракт. Принципна сделка постигнахме с ЦСКА за Йоан Бауренски за неговото привличане като наш играч, а не със статут на преотстъпване. Очакваме да се завърши в идващите дни ", съобщи Попчев в предаването " Инфо Зона " на телевизия " Стара Загора ".

" Имаме сделка Калоян Кръстев да остане и през втория полусезон, само че нещата сред ЦСКА и футболиста би трябвало да се изгладят чисто финансово. Искаме всичко да стане до края на седмицата ".

" С Луизиньо и Траоре сме в развой на договаряния за прекратяването на техните контракти. Утре чакаме на първата подготовка да се появи централен бранител, с който сме договорили параметрите, само че би трябвало да премине медицински прегледи преди да подпише ", сподели още шефът на Берое.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР