Изпълнителният директор на Берое - Илко Русев, коментира трудната ситуация,

...
Изпълнителният директор на Берое - Илко Русев, коментира трудната ситуация,
Коментари Харесай

Изпълнителният директор на Берое: В момента сме на изпарения, дано по-бързо дадем акциите

Изпълнителният шеф на Берое - Илко Русев, разяснява сложната обстановка, в която се намира клубът. Той разкри, че на имейл са получени поръчки за взимане на акциите на тима, само че множеството от тях са несериозни.

" Има подадени имейли, сега ги обработваме да забележим до каква степен са съществени. Необходими са ни 2-3 дни, с цел да сме сигурни в сериозността на препоръчаните оферти. Трябва ни малко време в тази тенденция. Има и имейли, които са много несериозни. По-сериозен интерес беше от искащи да придобият клуба, с които разговаряхме, само че не подадоха предложения.

Резервният вид излезе в медиите. Има открити да се образува едно сдружение, което да придобие акциите на клуба с присъединяване на общината и някои компании на клуба и с присъединяване на почитателите. Не съм осведомен задоволително.

В момента сме на изпарения. Надявам се по-бързо да минем на проект Б, който го коментирахме и да дадем акциите на нови притежатели. Предстои да се вземат значими решения. Моето предпочитание е идващите притежатели да преценяват за треньора. Не е редно аз да взимам отношение по този въпрос ".
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР