Изпълнителният директор на Берое и председател на борда на директорите

...
Изпълнителният директор на Берое и председател на борда на директорите
Коментари Харесай

Шефът на Берое: Четвъртото място е изцяло заслуга на Томаш и екипа му

Изпълнителният шеф на Берое и ръководител на борда на шефовете Илко Русев съобщи, че четвъртото място на тима е напълно заслуга на Александър Томаш, неговия екип и на спортния шеф.

„ Това четвърто място, което заемаме сега задоволява ненапълно претенциите, които имахме при започване на сезона. Изцяло заслугата е на треньорския екип и на спортно-техническото управление, в това число и на спортния шеф. Започнахме нерешително. Имахме проблеми в много от домакинските мачове, където загубихме много точки, които можеха да дават напълно различен образ на класирането сега. Нашата оценка е, че имаме един добър тим за шампионата. Надявам се, че представянето на тима ще върви във възходяща линия и след паузата в шампионата да бъдем тим, който ще се показа още по-добре като игра и като точков актив. Отчитаме, че имаме нов треньорски екип, направихме асортимент на нови футболисти. Имаше потребност от време за сработване, имаше потребност от време треньорите да предадат на футболистите това, което желаят да се случва на терена. Смятам, че четвъртото място ни задоволява и през втората част на шампионата считаме да защитим тази позиция и да преследваме задачите, които сме си сложили “, разяснява Русев за Gong.bg.

„ Загубата от ЦСКА е извънредно противен резултат. Това е може би най-голямата загуба през последните години, откогато аз съм в клуба. Анализирахме нещата. Знам, че треньорското управление ще си направи нужните заключения. Трябва да си извадим нужните поучения и да гледаме напред “, добави изпълнителният шеф на Берое.

„ Радва ме, че има доста добър колектив сега сред треньорския щаб и спортния шеф. В това число включвам и Ивко Ганчев, който оказва помощ с връзката сред школата и треньорите от първия тим. Колективът е добър и това ме радва. Това е причина за триумфи – да има един добър колектив, да се работи в една добра конюнктура. Радостен съм от това, което Валентин Грудев прави в тима. Той дава всичко от себе си и в огромна степен ми оказва помощ и на мен, тъй като имаше един дълъг интервал от време, в който аз се пробвах да правя огромна част от работата дружно с треньорите. Мога единствено да благодаря на него и на треньорския екип за това, което правят в Берое “, продължи той.

„ Една от задачите, които си поставихме през лятото бе да интегрираме повече юноши в мъжкия състав. Даваме си сметка, че скокът е доста огромен от юношеския футбол в мъжкия. Това го виждат и треньорите от мъжкия състав. Това, което сме подхванали е във всяка една подготовка да взимат присъединяване юноши, които загатват с капацитета си, че могат да бъдат бъдещи футболисти на първия тим, да се интегрират по-лесно в подготвителния развой, да влизат в групата за мачовете, при добър процес на мачовете да влизат в игра. Това го вършим за да скъсим дистанцията сред юношеския и мъжкия футбол. Опитваме се да подготвим тези момчета, които един ден ще бъдат част от първия тим. Дано и те със своята отговорност и тренировки да оказват помощ и да покажат качества, с цел да може да им дадем късмет в първия тим. Продължаваме в тази тенденция. Амбицирани сме да дадем късмет на момчета от нашата школа. Ще се радваме, в случай че нещата се получат. “

„ Това, което бе наложително да създадем бе да подобрим всичко, което бе предоставено на клуба като спортна база. Не беше поддържана през доста дълъг интервал от време. Ние възстановихме всичко и го реновирахме. В момента се радваме, че школата и мъжкият тим могат да упражняват при едни прелестни условия. Спортната база е основата да се развива един футболен клуб. Ние поставихме тази съществена и в този момент ни следва ужасно доста работа “, сподели още Илко Русев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР