Изпълнителният директор на Амазон“ Джеф Безос, който е и най-богатият

...
Изпълнителният директор на Амазон“ Джеф Безос, който е и най-богатият
Коментари Харесай

Най-богатият човек в света се развежда

Изпълнителният шеф на „ Амазон “ Джеф Безос, който е и най-богатият човек в света, разгласи, че се развежда със брачната половинка си Маккензи след 25-годишен брак, съобщи Българска телеграфна агенция.

Двамата направиха взаимно изказване в Туитър в сряда.

Безос, който е на 54 години, акцентира, че разводът е по взаимно единодушие.

„ Чувстваме се необикновено щастливи, че сме се намерили и сме доста признателни за всяка от годините, през които бяхме женени “, написа в изказването, представено от Ройтерс. Освен това той счита брака си за сполучлив.

Джеф Безос е най-богатият човек в света, като положението му в един миг доближи $160 милиарда, а в този момент „ Форбс “ го прави оценка на $137,1 милиарда

Джеф Безос и Маккензи (48 г.), която е писателка, живеят във Вашингтон, където режимът е на съпружеска имуществена общественост. Това значи, че насъбраните през брака активи се разделят 50 на 50, в случай че няма предбрачно съглашение. Изглежда такова няма.

Джеф и Маккензи Безос се срещат, когато той е вице-президент на хеджфонд, а тя се явява на изявление за работа. Сключват брак след шест месеца през 1993 година След това напущат работата си на Уолстрийт и се реалокират в Сиатъл, където Джеф Безос отваря книжарница в интернет - началото на „ Амазон “.

Джеф Безос става милионер през 1997 година Той и брачната половинка му имат 1 619 000 декара парцели. Имат четири деца.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР