Изпълнителният директор на Агенцията по горите Григор Гогов ще подаде

...
Изпълнителният директор на Агенцията по горите Григор Гогов ще подаде
Коментари Харесай

Шефът на агенцията по горите подава оставка заради уличаващ сигнал

Изпълнителният шеф на Агенцията по горите Григор Гогов ще подаде оставка през днешния ден или в понеделник. Това разгласи на брифинг в Министерски съвет министърът на земеделието храните и горите Румен Порожанов, оповестиха от пресцентъра на министерството.

Причината за оставката е сигнал за спор на ползи против Гогов. Сигналъл е бил тестван от министерството и не е открит директен спор на ползи, изясни Порожанов. В същото време сигналът е бил изпратен към Комисията за противопоставяне на корупцията /КПКОНПИ/ за осъществяване на самостоятелна инспекция във връзка с данните съдържащи се в него.

От дърводобивния отрасъл се появиха обвинявания за подставени лица и неизгодни покупко-продажби при построяването на оградата против дивите прасета в Северна България, сочи следствие на Нова тв, излъчено през вчерашния ден. Според хора от сектора горските са построили оградата на повишени цени, а компания, близка до шефа на Агенцията по горите Григор Гогов, доставяла част от материалите за оборудването.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР