Изпълнителният директор на Activision Blizzard Боби Котик отново намекна, че

...
Изпълнителният директор на Activision Blizzard Боби Котик отново намекна, че
Коментари Харесай

Боби Котик отново намекна, че Activision работи по нова част на Guitar Hero

Изпълнителният шеф на Activision Blizzard Боби Котик още веднъж загатна, че компанията може би работи по нова част на играта Guitar Hero. Както оповестяват от Windows Central, Котик е провел вътрешна среща със чиновници на студиото във вторник, на която са разискали положението на компанията преди нейното идно придобиване от Microsoft. По време на срещата изпълнителният шеф е почнал да изяснява по какъв начин силата на IT колоса в софтуерните проучвания може да докара до усъвършенствания в метода, по който Activision прави своите игри:

„ Голяма част от това, което съм виждал в Microsoft, е провеждането на проучвания. Те се развиват в области, които са изключителни. И по този начин, опцията да се възползваме от техните познания в региона на изкуствения разсъдък, машинното образование и разбора на данни, както и шанса да усвоим нови способи на мислене по отношение на графиките… просто виждам безграничен капацитет за това, което можем да вършим. “

Котик е добавил, че Activision се намира в „ неповторима позиция като компания, тъй като има най-хубавите франчайзи във всички видеоигри “, акцентирайки някои от предходните заглавия на студиото, които трансформираха гейминг промишлеността в ранните ѝ дни, като Pitfall, River Raid и Kaboom.

След това, изпълнителният шеф на Activision още веднъж е загатнал, че се работи по нова част на извънредно сполучливата преди към 15 години музикална игра:

„ Повторната поява на Guitar Hero и други игри не биха били вероятни без другите типове запаси, с които разполагаме през днешния ден. И по този начин, знаете ли, просто безкрайните благоприятни условия, които крие бъдещето, са необикновено вълнуващи. “

Боби Котик към този момент съобщи по-рано през годината, че счита, че нова игра от поредицата Guitar Hero може да бъде направена благодарение на ИИ-технология:

„ Винаги съм имал тази визия за това какво може да съставлява една нова част на Guitar Hero, само че без ИИ. Просто до в този момент не сме били на подобен стадий, в който изкуственият разсъдък ще има практическо приложение в игрите. Новите процесори, вградени в телефоните, в компютрите или в конзолите, към този момент ни разрешават фактически да използваме технологията. “

Котик също по този начин показа през януари 2022 година, че в случай че договорката с Microsoft бъде приключена, той би желал да види завръщането на някои „ пенсионирани “ поредици, като Guitar Hero и Skylanders.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР