Изпълнителният директор и член на Съвета на директорите на Берое

...
Изпълнителният директор и член на Съвета на директорите на Берое
Коментари Харесай

Директор в Берое: Имаме шанс срещу всеки

Изпълнителният шеф и член на Съвета на шефовете на Берое Стелиян Попчев чества през вчерашния ден рожден ден (46 г.). Той показа упованията си за днешното домакинство против Лудогорец. Той се върна обратно в годините.

" Когато прохождах във футбола, нямаше телефони и интернет. Единственото ни развлечение бяха топката и улицата. Днешните деца са подложени на доста повече изкушения. Промени се и футболът. Феновете към този момент могат да гледат по 80 мача седмично от целия свят. Хората се пренаситиха. Изчезна жаждата им да чакат края на седмицата. Да гледат обичания си тим онлайн. Да намерят мястото си на стадиона “, стартира Попчев пред „ Тема Спорт “.
 Берое се заканва да спре Лудогорец Берое се заканва да спре Лудогорец
" Искам да заразя всички в Берое най-много със своя оптимизъм, с хъса и с желанието си за работа. Ако всеки, който е на работа в клуба, ги покаже, това ще рефлектира позитивно и върху самия клуб “, добави шефът на зелено-белите.

" Очаквам мача с Лудогорец най-много да провокира сериозен зрителски интерес. Дай Боже малко по малко публиката да се завърне по трибуните и да поддържа обичания тим. От футболистите ни пък чакам цялостно себераздаване. Берое има късмет против всеки роден отбор. За да са по-големи възможностите му обаче, би трябвало да стане факт точно себераздаването, за което приказвам. Естествено, че Лудогорец са най-хубавият тим у нас. Вече повече от десетилетие те превъзхождат останалите ни отбори и в организационно, и във футболно отношение. Не инцидентно разградчани и в този момент са преди всичко. Себераздаването ще е в основата на възможния наш триумф против Лудогорец. Такъв обаче не би бил вероятен и без доза шанс “, съобщи Попчев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР