Изпълнителната комисия на ГЕРБ ще решава дали да върнат мандата

...
Изпълнителната комисия на ГЕРБ ще решава дали да върнат мандата
Коментари Харесай

Изпълнителната комисия на ГЕРБ решава ще върнат ли мандата

Изпълнителната комисия на ГЕРБ ще взема решение дали да върнат мандата или да внесат проектосъстава на държавното управление отпред с Даниел Митов за гласоподаване в Народното събрание.

" ИТН " отхвърлиха поканата за съвещания с ГЕРБ - Съюз на демократичните сили през вчерашния ден, ден преди този момент Демократична България направи същото. Ако мандатът бъде върнат, президентът връчва идващия мандат на втората по величина политическа мощ в Народното събрание " ИТН ".

Те към момента не са дали отговор на въпроса - дали ще одобряват, макар заявената поддръжка от всички други партии.

" Още преди конституирането на сегашния Парламент Политическа партия " ИТН " съобщи пределно ясно, че по никакъв метод и по никакъв мотив няма да взе участие в диалози с партии, представляващи досегашното ръководство на страната. За нас Политическа партия ГЕРБ е главен знак на статуквото и за нас е изключено да обсъждаме каквото и да било държавно управление, препоръчано от представителите на тази партия. Затова намираме за естествено да откажем присъединяване в препоръчаните от Вас съвещания ", съобщи през вчерашния ден Тошко Йорданов, ръководител на ПГ на " ИТН ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР