Изпълнителната комисия на ГЕРБ е приела оставката на областния координатор

...
Изпълнителната комисия на ГЕРБ е приела оставката на областния координатор
Коментари Харесай

ГЕРБ се раздели с бившия си кмет и областен координатор в Пловдив Иван Тотев

Изпълнителната комисия на ГЕРБ е приела оставката на регионалния координатор на партията в Пловдив Иван Тотев.

Бившият кмет на регионалния град е подал оставката си с претекстове, че желае да приключи политическия си цикъл от началното структуриране на локалната партийна организация, през спечелването на кметските мандати през 2011, 2015 и 2019 година и работата си като депутат, показват от партията.

От там допълват, че оставката на Тотев е призната и показват признателност за работата му през годините. За краткотрайно изпълняващ длъжността регионален координатор на ГЕРБ – Пловдив,
ИК утвърждава Димитър Колев (настоящ кмет на регион „ Западен “ в Пловдив).
Изпълнителната комисия на партията е завършила и процеса по разглеждане на номинациите за кметове и общински съветници на партията, които са направени от локалните структури.

Днес следва претендентите да бъдат дефинитивно утвърдени, а в идващите дни одобрените листи и нужните документи за регистрация на претендентите за кметове и общински съветници ще бъдат изпратени до регионалните управления на партията, които ще записват претендентите в Общинските изборни комисии.

Освен това партията
ще записва цялостни листи за общински съветници във всички 265 общини.
На избрани места в страната ГЕРБ ще поддържа за кметове самостоятелни претенденти, издигнати от инициативни комитети или ще взе участие в локални обединения.

Членовете на ИК на ГЕРБ и ръководителят на партията Бойко Борисов благодарят на локалните структури, че при номинирането на претенденти са се съобразили с рекомендациите за включването в листите за съветници на членове на Младежки ГЕРБ и представители на гражданска квота, както и за възобновяване на листите най-малко с 50% нови лица, се показва още в известие от партийната централа.
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР