Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия в

...
Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия в
Коментари Харесай

ИАНМСП ще работи активно за задълбочаване на сътрудничеството между българския и гръцкия бизнес

Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия в лицето на изпълнителния шеф доктор Бойко Таков изрази желанието да работи интензивно за задълбочаването на съдействието сред България и Гърция в областта на бизнеса.

Това стана ясно по време на среща сред доктор Бойко Таков и Теодориос Валас, пълномощен секретар по икономическите и комерсиалните въпроси на комерсиалната секция към посолството на Република Гърция в София, и Димитриос Маос, първи секретар по икономическите и комерсиалните въпроси към посолството.

Двете страни в срещата се сплотиха към мнението, че съществуват редица благоприятни условия за взаимна работа сред ИАНМСП и посолството на Република Гърция в София за развиването на бизнес връзките сред двете страни и поощряване на предприемачеството.

Валас съобщи, че главен приоритет в работата му е насърчаването на предприемаческия дух измежду младежите, развиването на нововъведения и оказване на поддръжка за започващи компании – активност, сходна с редица от стратегиите на Агенцията за поддръжка на бизнеса.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР