Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП)

...
Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП)
Коментари Харесай

Бизнес форум среща малки и средни предприятия от България и Румъния

Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия (ИАНМСП) провежда Българо-румънски бизнес конгрес с двустранни срещи. Инициативата ще се организира на 16 юни 2023 година в гр. Русе. Румъния е обичайно добре показан търговски сътрудник на България и връзките сред деловите среди на двете страни са потвърдили успеваемостта си през годините. Географската непосредственост сред двете страни и сходното историческо минало са в допълнение изискване и причина за реализирането на относително елементарен контакт сред компаниите от двете страни на р. Дунав.

Събитието ще даде опция на представителите на компании от секторите хранително-вкусова индустрия, осведомителни и информационни технологии, агритех и високи технологии в региона на интелигентното земеделие (дигитално земеделие), аутомотив и други, да се срещнат с нови евентуални сътрудници, както и да осъществят директни контакти. Предвижда се бизнесът да бъде осведомен с настоящи достижения и проблеми в тези области и вероятните решения, пред които са изправени компаниите в актуалната динамична икономическа конюнктура. Форумът ще засилва двустранната търговия и ще способства за построяването на трайни партньорски връзки сред фирмите от България и Румъния. Поканени за присъединяване в събитието са и всички представители на компании с интерес от вложения и търговия в гореспоменатите браншове.

Участието на представителите на българския бизнес е гратис, нужна е предварителна регистрация на следния линк в период до 12 юни 2023 година

Програмата на събитието и лист с участниците от румънска страна ще бъдат изпратени в допълнение на записаните. Допълнителна информация може да бъде получена от Николина Георгиева на тел.02/940 79 77 и от Росица Асенова на тел. 02/940 79 80.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР