Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, Банка

...
Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, Банка
Коментари Харесай

130 компании ще получат безплатен онлайн магазин и услуги от ИАНМСП, Банка ДСК, Mastercard и Cloudcart

Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия, Банка ДСК, Mastercard и Cloudcart сплотяват сили в помощ на бизнеса, изправен пред предизвикването COVID-19, посредством самодейността „ Успешни дружно. Развий своя бизнес онлайн “.

Ако дигитализацията на бизнесите до неотдавна бе целесъобразна за развиването им, то в настоящия подтекст на ограничавания, тя се трансформира в основна стъпка за оцеляването им по тази причина планът ще спонсорира 130 определени участника в стартирането или мигрирането на техния бизнес онлайн – гратис, с извънреден достъп до пакет от преференциални оферти от страна на всеки един сътрудник на плана.

Инициативата “Успешни дружно. Развий своя бизнес онлайн “ е движена от общата задача да поддържа бизнесмените, производителите и търговците в България в изискванията на спешната обстановка.

За да получат своя пакет с едногодишен абонамент за онлайн магазин и услуги, представителите на бизнеса би трябвало да аплайват на специфичната страница на самодейността в уеб страницата на ИАНМСП, от където могат да се осведомят и за допустимите за присъединяване наименования и кодове по действия.

Процедурата по кандидатстване ще започва на 7 януари 2021 година, а на 6 януари 2021 година специфичен уебинар с присъединяване на представители на Изпълнителната организация за поощряване на дребните и междинните предприятия, Банка ДСК, Mastercard и Cloudcart ще показа в детайли самодейността и ще отговори на въпросите на бизнеса.

Участието в уебинара е изцяло гратис и налично посредством бърза регистрация тук.

Ето с какво ще помогне всеки от участниците:

ИАНМСП

130 ваучера

за основаване на онлайн бизнес – едногодишен абонамент в CloudCart

CloudCart®

Безплатен пакет

GDPR и документи, SSL документ, съвещания и преференциални спомагателни услуги

Банка ДСК

Преферианциално инсталиране

на виртуален ПОС, обслужване и специфична пакетна стратегия ДСК Онлайн Инфо

Mastercard®

Специална

консиерж услуга за притежатели на бизнес карти Mastercard.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР