Изпълнителката на Зелено“ искала да предаде на новото поколение магията

...
Изпълнителката на Зелено“ искала да предаде на новото поколение магията
Коментари Харесай

През 1998 година от всяко такси и кръчма в България се чуваше нейната песен, на 48 години гърми отново

Изпълнителката на „ Зелено “ желала да съобщи на новото потомство магията на попфолка

След Кати, която неотдавна се завърна изненадващо с нова ария, и Ина реши да рестартира кариерата си. Изпълнителката на шлагера от края на 90-те „ Зелено “ пусна парчето „ Гърмиш “, с което се надява да възвърне позициите си в сектора.

Антонина Андонова, както е рожденото име на 48-годишната певица, дебютира през 1998 година, като през идната извърши песента „ Зелено “, дала заглавие и на втория й албум. Ина бе измежду изпълнителите на „ Ара Аудио-видео “ и „ Диапазон рекърдс “ до 2004 година След това, преди цели 20 години, тя стопира кариерата си и се отдаде на фамилията си. Ина смени и професионалното занятие. Стана учителка в детска градина в София. Не бе загърбила обаче напълно музиката. Макар че не пускаше нови песни, от време на време участваше в ретро празненства, съобщи hotarena.net.

Тези дни певицата разгласи, че възобновява музикалната си кариера не с една, а с няколко нови песни, по които интензивно работи. Вдъхновила се да съобщи на новото потомство магията на попфолка. Искала да покаже, че музиката е безконечна. Ина не крие очакванията си, че още веднъж ще има доста участия, както и упоритостта си да се съживят спомените на по-възрастните фенове за златните години на попфолка.

В клипа на новата си ария „ Гърмиш “ Ина прави усещане с много мощен загар, както и с дебели, кафеви вежди. Коментарите са все хвалебствени. Мнозина акцентираха, че са израснали с песните на ямболката и доста се радват, че се е завърнала.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР