Изпълнителката на Зелено“ искала да предаде на новото поколение магията

...
Изпълнителката на Зелено“ искала да предаде на новото поколение магията
Коментари Харесай

След 20 години тя се завърна

Изпълнителката на " Зелено “ желала да съобщи на новото потомство магията на попфолка

След Кати, която неотдавна се завърна изненадващо с нова ария, и Ина реши да рестартира кариерата си. Изпълнителката на шлагера от края на 90-те " Зелено “ пусна парчето " Гърмиш “, с което се надява да възвърне позициите си в сектора.

Антонина Андонова, както е рожденото име на 48-годишната певица, дебютира през 1998 година, като през идната извърши песента " Зелено “, дала заглавие и на втория й албум. Ина бе измежду изпълнителите на " Ара Аудио-видео “ и " Диапазон рекърдс “ до 2004 година След това, преди цели 20 години, тя стопира кариерата си и се отдаде на фамилията си. Ина смени и професионалното занятие. Стана учителка в детска градина в София. Не бе загърбила обаче напълно музиката. Макар че не пускаше нови песни, от време на време участваше в ретро празненства.

Тези дни певицата разгласи, че възобновява музикалната си кариера не с една, а с няколко нови песни, по които интензивно работи. Вдъхновила се да съобщи на новото потомство магията на попфолка. Искала да покаже, че музиката е безконечна. Ина не крие очакванията си, че още веднъж ще има доста участия, както и упоритостта си да се съживят спомените на по-възрастните фенове за златните години на попфолка.

В клипа на новата си ария " Гърмиш “ Ина прави усещане с много мощен загар, както и с дебели, кафеви вежди. Коментарите са все хвалебствени. Мнозина акцентираха, че са израснали с песните на ямболката и доста се радват, че се е завърнала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР